Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

Μ' αυτόν ξεπερνάει τον Νίκο Καρβέλα η Αννίτα Πάνια: Το μεγάλο ψέμα για την δήθεν σχέση!

Όλη η αλήθεια στο φως!

16 Μαΐου 2019 08:30
Μ' αυτόν ξεπερνάει τον Νίκο Καρβέλα η Αννίτα Πάνια: Το μεγάλο ψέμα για την δήθεν σχέση!

H Αννίτα Πάνια μετά τον χωρισμό της με το Νίκο Καρβέλα προχώρησε στη ζωή της με έναν πολύ γνωστό παρουσιαστή. Η κοινή τραγωδία που ένωσε Αννίτα Πάνια και Νίκο Καρβέλα!

Μπορεί δημοσιεύματα να ήθελαν την Αννίτα Πάνια να κάνει προσπάθειες για να τα βρει με τον Νίκο Καρβέλα όμως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε και η εκπομπή του ΑΡΤ «Στην Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη, η γνωστή τηλεπερσόνα είχε σχέση με πασίγνωστο παρουσιαστή, τον οποίο μάλιστα είχε στο πάνελ της εκπομπής της.

Με αυτό ξεπερνάει τον Νίκο Καρβέλα η Αννίτα: Το μεγάλο ψέμα για την δήθεν σχέση!

Ο λόγος για τον Βασίλη Νομικό. Οι δύο παρουσιαστές είχαν έρθει κοντά μετά την συνεργασία τους στην εκπομπή αλλά και τους χωρισμούς τους και οι μαρτυρίες τους ήθελαν ζευγάρι.

Με αυτό ξεπερνάει τον Νίκο Καρβέλα η Αννίτα: Το μεγάλο ψέμα για την δήθεν σχέση!

Ωστόσο αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως τα παιδιά ποτέ δεν ήρθαν πολύ κοντά και η σχέση τους ήταν πάντα επαγγελματική! Άλλωστε φήμες θέλουν την Αννίτα Πάνια να είναι σε σχέση με τον Νίκο Σαμοΐλη, με τον οποίο μάλιστα φέρεται να εξετάζει και το ενδεχόμενο του γάμου!

"Θέλω να παντρευτούμε...": Ξαφνική πρόταση γάμου στην Αννίτα Πάνια!

Για την πρόταση γάμου από τον Νίκο Καρβέλα, που έγινε πολύ ξαφνικά, αλλά και τα προβλήματά της μίλησε ανοικτά η Αννίτα Πάνια!

Η παρουσιάστρια το 2014 αποφάσισε να δώσει μια συνέντευξη μετά από 12 χρόνια και αναφέρθηκε στον γάμο της, αλλά και την τραγωδία που την χτύπησε με τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας αλλά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα της!

Δείτε όλα όσα είχε δηλώσει στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σε φυλακές υψίστης ασφαλείας η Αννίτα Πάνια: Η περιπέτεια - πρόκληση που δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Πολλοί μπορεί να την έχουν συνδέσει με εκπομπές ψυχαγωγίας ωστόσο η Αννίτα Πάνια έχει να περηφανεύεται σίγουρα πως έχει πάρει μια από τις πιο "δυνατές" συνεντεύξεις στην ελληνική δημοσιογραφία!

Ο ίδιος ο Κώστας Πάσσαρης είχε ζητήσει να δώσει συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια, η οποία δέχτηκε την μεγάλη πρόκληση!

Η Αννίτα Πάνια, δίχως ίχνος φόβου και με την αδρεναλίνη στα ύψη, επισκέφτηκε την Ρουμανία και τις φυλακές της Κραϊόβα για να μιλήσει με τον μεγαλύτερο Έλληνα κακοποιό!

Τα εγκλήματα του Κώστα Πάσσαρη είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους! Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είχαν ειπωθεί σε μια από τις πιο συγκλονιστικές συνεντεύξεις που έχουν παιχτεί στην ελληνική τηλεόραση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share