Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

«Δεν έχω δυστυχώς παιδιά αν και...": Συγκλονίζει η Ρούλα Κορομηλά!

Ραγίζει καρδιές!

15 Μαΐου 2019 14:27
«Δεν έχω δυστυχώς παιδιά αν και...

Ως πρόσωπο της δημοσιότητας, η Ρούλα Κορομηλα έλαβε πολλά σχόλια κάτω από την ανάρτησή της στο Facebook. Ανάμεσα σε αυτά, υπήρχαν τόσο θετικά, όσο και πολλά αρνητικά. Συγκεκριμένα, μιλάμε για σχολιασμό που έθιγε σε προσωπικά θέματα, όπως αυτό της μητρότητας.

Προς τιμήν της η καταξιωμένη παρουσιάστρια, απάντησε σε πολλά εξ αυτών των σχολίων κάτω από την ανάρτησή της. Ενδεικτικά έγραψε: «Διαπιστώνεις οι απαντήσεις κάποιων εμπεριέχουν μομφές και απαξίωση … Έχουν μπερδέψει την ανθρωπιά με την δημοσιότητα … Έχουν μπερδέψει την ουσία του θέματος σχολιάζοντας άστοχα και άκομψα . Εποχή, να ξανά συστήθουμε. Δυστυχώς!».

«Δεν έχω δυστυχώς παιδιά αν και...

Στη συνεχεία απάντησε και πιο προσωπικά σε όσα της ανέφεραν, όπως για παράδειγμα το σχόλιό της για τη μητρότητα. «Δεν έχω δυστυχώς παιδιά αν και προσπάθησα πολύ, αλλά αυτό δεν έχει σημάσια τώρα … Σημασία έχει πως , αγαπητέ φίλε! αγαπώ και λατρεύω τα παιδιά για πολλούς λόγους … Τη χώρα μου την αγαπώ κ στηρίζω κ είμαι υπερήφανη γ αυτή όσο κ αν κάποιοι προσπαθούν να την διασύρουν κ να μεταλλάξουν τα πάντα .. Συνήθως δραπετεύουν οι ένοχοι κ ασυνείδητοι κ στο Λονδίνο κ όπου …δεν ανήκω σ αυτή την κατηγορία κ φαντάζομαι το γνωρίζετε . Αν όχι , σας ενημερώνω …κατανοώ τους φόβους σας αλλά υπάρχουν ειδικοί να σας απαντήσουν για να ηρεμήσετε… μιλάμε για ακραίες συμπεριφορές ως προς τα παιδιά που δεν φταίνε τπτ και το ξέρετε . Πολλοί δεν είναι εδώ για το καλό μας κ το διαπιστώνουμε καθημερινά … Ηρεμείστε, ενημερωθείτε απο τους γιατρούς και αν μπορείτε δείξτε την αγάπη και την συμπόνια σας. Καλό σας βράδυ», σχολίασε με νόημα η Ρούλα Κορομηλά.

«Δεν έχω δυστυχώς παιδιά αν και...

Ο θάνατος χτύπησε την πόρτα της Ρούλας Κορομηλά: Την έριξε σε κατάθλιψη!

Μπορεί πλέον να έχει αλλάξει σελίδα στην ζωή της όμως αν πάμε δέκα χρόνια πίσω η Ρούλα Κορομηλάείχε περάσει έναν πολύ δύσκολο χρόνο!

Συγκεκριμένα ήταν το 2007-2008 όταν η Ρούλα Κορομηλά έχασε τον πατέρα της, Σταύρου Κορομηλά, στο μνημόσυνο του οποίου μάλιστα δεν είχε δώσει το παρόν, καθώς ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είχε επιλέξει να βρίσκεται απομονωμένη στο σπίτι της στην Κάτω Κηφισιά!

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν είχε καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει την ανασφάλειά της από την περιπέτεια της υγείας της, η οποία έχει επηρεάσει την εξωτερική της εμφάνιση, κι έτσι προτίμησε να μην παρευρεθεί σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την οικογένειά της.

Ο θάνατος του αγαπημένου της πατέρα ήταν άλλωστε ένα κομβικό γεγονός για τη μετέπειτα ζωή της Ρούλας, καθώς λίγους μήνες αργότερα θα αρρώσταινε αλλά και θα αποφάσιζε να δώσει τέλος στον επταετή γάμο της με τον Νάσο Γαλακτερό.

«Μην το παρεξηγείτε το Ρουλάκι μου... τώρα είναι καλύτερα» έλεγε και ξανάλεγε η κυρία Αργυρένια σε όλους όσοι περίμεναν να δουν από κοντά τη Ρούλα, η οποία μπορεί να μη βρισκόταν εκεί με την παρουσία της, ήταν όμως σίγουρα παρούσα με τη σκέψη και την καρδιά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share