Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για την Βάσια Παναγοπούλου! Σοκάρει η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο!

Τι συνέβη;

14 Μαΐου 2019 19:04
Δύσκολες ώρες για την Βάσια Παναγοπούλου! Σοκάρει η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο!

Σοκάρει η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο γιατί περνάει δύσκολες ώρες η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου;

Δύσκολες στιγμές περνάει η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου. Την αποκάλυψη έκανε με μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.

Τι συνέβη;

Όπως αποκάλυψε η Βάσια Παναγοπούλου, ο γιος της είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να σπάσει και τα δυο του πόδια και η φωτογραφία από το κρεβάτι με το γύψο μας σόκαρε.

Στην λεζάντα της φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσεις όσους της έστειλαν τις ευχές τους για περαστικά: «Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τα "περαστικά". Έσπασε ο γιος μου τα πόδια του -όχι εγώ- δυστυχώς».

Πηγή: youweekly.gr

Σοκάρει πασίγνωστη Ελληνίδα σχεδιάστρια: ''Δέχτηκα επίθεση με λοστούς!''

Εφιαλτικές ώρες έζησε η γνωστή σχεδιάστρια αφού την ώρα που περνούσε από το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού όπου δέχθηκε επίθεση από αγνώστους που κρατούσαν λάμπες αλογόνου και λοστούς. Πρόκειται για τη Αθηνά Τρανούλη η οποία μάλιστα πρόσφατα ανακοίνωσε και την υποψηφιότητά της στις εκλογές με τον Γιώργο Πατούλη.

Το τρομακτικό περιστατικό ανακοίνωσε μέσω social media ο αδελφός της Αναστάσιος Τρανούλης ο οποίος δημοσίευσε και την φωτογραφία που δείχνει τραυματισμένη :»Αίσχος!!! Ζούμε σε μια χώρα ανομίας! Περνάς έξω από το αεροδρόμιο του Ελληνικού, όπου ξαφνικά σου επιτίθεται μια συμμορία με λοστούς και λάμπες αλογόνου και σε χτυπάει στο κεφάλι!

Ευτυχώς η Αθηνά φορούσε κράνος!Είναι κρίμα όπως έχει καταντήσει η χώρα μας…
Βιασμοί, ξυλοδαρμοί, δολοφονίες κι εκπρόσωποι μας στη Βουλή ανυπομονούν να γίνουν οι μολότοφ πλημμέλημα!
Το χειρότερο είναι ότι ο κόσμος με συμβουλεύει να μην το ανεβάσω «για να μην μας βάλουν στο στόχαστρο οι αναρχικοί»!Αίσχος και πάλι αίσχος»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share