Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

Ο σκληρός χωρισμός της Ρούλας Κορμηλά και ο νέος μεγάλος έρωτας της ζωής της!

Δεν φαντάζεστε ποιος είναι;

14 Μαΐου 2019 12:22
Ο σκληρός χωρισμός της Ρούλας Κορμηλά και ο νέος μεγάλος έρωτας της ζωής της!

Κάποτε υπήρξαν για ένα φεγγάρι ζευγάρι, κάποτε έζησαν έναν ανεκπλήρωτο έρωτα…

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 όταν και οι δυο τους ήταν σε μια φάση αναπροσαρμογής στην προσωπική τους ζωή. Η Ρούλα Κορομηλά είχε μόλις τελειώσει το γάμο της με τον ηθοποιό Πάνο Μιχαλόπουλο και εκείνος επίσης με την πρώτη του γυναίκα Γεωργία. Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν σε μια στιγμή που βρίσκονταν στο απόγειο της καριέρας τους, αλλά τα επαγγελματικά και η ζωή δεν τους άφησαν να βάλουν σε προτεραιότητα τα προσωπικά τους.

Έτσι σύντομα έβαλαν τέλος στη σχέση τους, παραμένοντας, βέβαια, δυο καλά φιλαράκια που όποτε βρίσκονταν έλεγαν όλα τα νέα αλλά και τα μυστικά τους. Μια γυναίκα καριέρας και ένας επιτυχημένος τραγουδιστής που οι συνθήκες ήταν αντίξοες για να μείνουν μαζί, αφού η μοίρα και το πεπρωμένο έτσι επέλεξαν…

Ο Άγγελος Διονυσίου και η Ρούλα Κορομηλά συναντήθηκαν την περασμένη Δευτέρα στο “ΦΩΣ” μετά από πολλά χρόνια και θυμήθηκαν τα παλιά.

Ρούλα Κορομηλά: Ο άγνωστος μεγάλος έρωτας της ζωής της!

Ρούλα Κορομηλά: Ο άγνωστος μεγάλος έρωτας της ζωής της!

Ρούλα Κορομηλά: Ο άγνωστος μεγάλος έρωτας της ζωής της!

Ρούλα Κορομηλά: Ο άγνωστος μεγάλος έρωτας της ζωής της!

"Ήμουν έγκυος αλλά δεν κράτησα το παιδί": Η αποκάλυψη στην Ρούλα Κορομηλά που μας ανατρίχιασε!"

Μια αποκάλυψη που σόκαρε έκαναν στη Ρούλα Κορομηλά, στην εκπομπή της πριν από κάποια χρόνια.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους καλεσμένους της, βρισκόταν και η Ελένη Καστάνη. Η ηθοποιός είχε μιλήσει για τα πάντα στην παρουσιάστρια. Μίλησε για τα επαγγελματικά της, αλλά και για πιο προσωπικά της θέματα προκαλώντας συγκίνηση με τα λόγια της.

Όπως αποκάλυψε, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να μείνει έγκυος γι’ αυτό και ζήτησε την βοήθεια της επιστήμης: «Κάποια στιγμή αποφάσισα να πάω να κάνω μια μέθοδο σύγχρονη, όπως είναι η εξωσωματική, η σπερματέγχυση. Τελικά έμεινα έγκυος επειδή χαλάρωσα, δηλαδή δεν το σκεφτόμουν ούτε εγώ ούτε ο σύζυγός μου και έκανα το παιδί που έχω τώρα, τον γιο μου». Σύμφωνα με την ίδια, πριν από αυτή την εγκυμοσύνη κατάφερε να μείνει έγκυος ξανά, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να το κρατήσει: «Δυσκολεύτηκα πολύ να κάνω παιδί. Είχα μία ατυχία, όταν έκανα το “Δις εξαμαρτείν”. Ήμουν εγκυμονούσα τότε, αλλά είχα μια ατυχία με αυτό το παιδί και δεν το κράτησα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share