Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τέλος η Αννίτα Πάνια! Ξανά μαζί Νίκος Καρβέλας - Άννα Βίσση! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Κι όμως!

14 Μαΐου 2019 08:39
Τέλος η Αννίτα Πάνια! Ξανά μαζί Νίκος Καρβέλας -  Άννα Βίσση! Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Ξανά μαζί είναι ο Νίκος Καρβέλας με την Αννίτα Πάνια! Σας έχουμε φωτογραφία ντοκουμέντο!

Τι εννοούμε;

Μα φυσικά όχι αυτό που σας έρχεται στο μυαλό! Νίκος Καρβέλας και Άννα Βίσση παρόλο τον χωρισμό τους, διατηρούν εδώ και χρόνια τις καλύτερες σχέσεις.

Οι δυο τους, διατηρούν τις καλύτερες επαγγελματικές σχέσεις αλλά και φιλικές, ενώ για ένα διάστημα ζούσαν και κάτω από την ίδια στέγη!

Η Άννα Βίσση, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου είναι οι δυο τους στο αεροδρόμιο. "Εγώ προς Σαντορίνη, ο Νίκος προς Γλυφάδα.."!

Ξεπέρασε την Αννίτα Πάνια: Η καυτή γυναίκα στο πλευρό του Νίκου Καρβέλα!

Με ποια γυναίκα βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας στα μπουζούκια;

Ο Νίκος Καρβέλας είναι γνωστό πως έχει χωρίσει εδώ και 3 περίπου χρόνια από την Αννίτα Πάνια και εθεάθη με άλλη γυναίκα. Ποια είναι αυτή;

Συγκεκριμένα ο μουσικοσυνθέτης πριν μερικούς μήνες είχε βρεθεί στα μπουζούκια και στο μαγαζί που τραγουδούσε τότε η πρώην γυναίκα του, Άννα Βίσση και ο φακός τον απαθανάτισε με νέα σύντροφο, που η αλήθεια είναι πως δεν μοιάζει καθόλου με την Αννίτα Πάνια, η οποία φέρεται να χώρισε από τον Βασίλη Νομικό! Περισσότερα θα λέγαμε πως φέρνει σε Άννα Βίσση.

Δείτε την φωτογραφία:

«Βόμβα» από την Αννίτα Πάνια: "Με τον Νίκο Καρβέλα είμαστε μαζί"

Αν και η Αννίτα Πάνια με τον Νίκο Καρβέλα, έχουν αποφασίσει να πάρουν χωριστούς δρόμους αυτό δεν έχει καμία σημασία, αφού διατηρούν μεταξύ τους μια υπέροχη σχέση.

Έχουν αποκτήσει μαζί και έναν γιο, τον Ανδρέα Καρβέλα και τον λατρεύουν. Η ίδια, πριν αρκετό καιρό, είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον μουσικοσυνθέτη, λέγοντας συγκεκριμένα πως:

"Mε τον Νίκο είμαστε μαζί". Ωστόσο αυτό που εννοούσε η Αννίτα Πάνια είναι ότι μπορεί να μη ζουν στο ίδιο σπίτι, όμως οι σχέσεις τους είναι άριστε!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share