Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χωρισμός βόμβα στην showbiz! Ποιο διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του;

Η ανακοίνωση ήρθε μέσω Instagram!

13 Μαΐου 2019 14:49
Χωρισμός βόμβα στην showbiz! Ποιο διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του;

Χωρισμός βόμβα στην showbiz! Ποιο διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του; Πραγματικά δεν περιμέναμε να χωρίσουν μετά από τις δηλώσεις αγάπης και των δύο!

Τίτλοι τέλους για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του πρώτου κύκλου του Power of Love. Ο λόγος για την Αθηνά Χρυσαντίδου και τον Δώρο Παναγίδη που αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

Την ανακοίνωση έκανε η Αθηνά Χρυσαντίδου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Αγαπημένοι μου, δυστυχώς ή ευτυχώς στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα σχεδιάζουμε. Οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίσατε και με αγαπήσατε μέσα από το ριάλιτι αγάπης. Επειδή με χαρακτηρίζει η στάση μου και η ειλικρίνειά μου απέναντι σε όλους εσάς που με στηρίζετε, οφείλω να σας ενημερώσω ότι αποφάσισα να δώσω ένα τέλος στη σχέση μου με τον Δώρο. Υπήρξε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, όμως αποφάσισα να απουσιάζει από το μέλλον μου. Τον ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας και την κατανόηση σας έτσι ώστε να βάλω κάποια πράγματα ξανά σε τάξη στη ζωή σου» ήταν το μήνυμα με το οποίο ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Δώρο η Αθηνά.

Χριστίνα Μουστάκα: Νέος έρωτας για την "πρώην" του Αντώνη Κανάκη!

Ποιος είναι ο τυχερός που έκλεψε την καρδιά της "πρώην" του Αντώνη Κανάκη; Η Χριστίνα Μουστάκα είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Η Χριστίνα Μουστάκα, το... πρώην κορίτσι του Αντώνη Κανάκη, είναι ερωτευμένο ξανά!

Βρήκε νέο σύντροφο και το περιβάλλον της το επιβεβαιώνει.

Η πρώην συνεργάτιδα, λοιπόν, του Αντώνη Κανάκη την οποία βλέπαμε στο «Ράδιο Αρβύλα» βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Άγγελου!

Συγκεκριμένα ο σύντροφος της Χριστίνας Μουστάκα είναι επιχειρηματίας και όπως αναφέρει η «Real Life» πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού λέει: «Η Χριστίνα λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του και εκείνος δεν έχει μάτια για άλλη».

Το Πάσχα, μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν στη Φλωρεντία, ενώ ο οδοντίατρος, Κωνσταντίνος Δέδες ήταν εκείνος που έκανε τη γνωριμία στο ζευγάρι!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share