Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νίκος Αλιάγας: Γίνεται 50 ετών και το γαλλικό «Closer» του κάνει αφιέρωμα!

Το δώρο του περιοδικού στον Έλληνα παρουσιαστή!

13 Μαΐου 2019 13:58
Νίκος Αλιάγας: Γίνεται 50 ετών και το γαλλικό «Closer» του κάνει αφιέρωμα!

Τα 50 κλείνει σήμερα ο Έλληνας δημοσιογράφος Νίκος Αλιάγας και το περιοδικό «Closer» του έκανε δώρο γενεθλίων ένα φωτογραφικό άλμπουμ.

Τις πιο όμορφες φωτογραφίες του διάσημου παρουσιαστή του ραδιοφωνικού δικτύου ΤF1 μπορεί να απολαύσει κανείς στην ιστοσελίδα του γαλλικού περιοδικού.

«Ο Νίκος Αλιάγας, μία από τις εμβληματικές παρουσίες στο χώρο των γαλλικών ΜΜΕ, έχει κάνει μεγάλη καριέρα στη γαλλική τηλεόραση».

Οι φωτογραφίες του χρονολογούνται από την εποχή που έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην γαλλική τηλεόραση. Επί 18 χρόνια,ο Νίκος Αλιάγας, βρίσκεται στο πλατό του γαλλικού δικτύου «TF1».Είχε κάνει τα πρώτα του δημοσιογραφικά βήματα στο Εuronews το 1993.

Για ένα φεγγάρι, παρουσιάζει ταυτόχρονα όχι λιγότερα από 3 προγράμματα (The Voice, It Canteloup και 50 Inside).

«Ο Νίκος Αλιάγας έχει επίσης ταλέντο στη φωτογραφία. Έχει κάνει πολλές εκθέσεις φωτογραφίας τα τελευταία χρόνια.

«Πάντα κομψός,με επαγγελματισμό, ο Νίκος Αλιάγας, δημοσιογράφος διεθνούς φήμης,κάνει πάντα καλά ποσοστά τηλεθέασης.Εν ολίγοις, το κοινό», όπως καταλήγει το δημοσίευμα,«δεν είναι ακόμη έτοιμο να δει τον Αλιάγα να εξαφανίζεται από τα γαλλικά ΜΜΕ».

Νίκος Αλιάγας: Ο θάνατος που τον τσάκισε!

Ραγίζει καρδιές ο Νίκος Αλιάγας με το μήνυμα του για τον θάνατό που τον τσάκισε...

Πριν από δυο χρόνια έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Σαν σήμερα, στις 9 Μαΐου του 2017, ο Ανδρέας Αλιάγας, ο πατέρας του γνωστού παρουσιαστή, άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλευόταν μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε:

«Deux ans déjà Papa. Rien ne te remplace, rien ne t’efface. Toujours à ta place, comme l’ombre du chêne. Fort, silencieux, digne et mec. La boussole et le chemin en nous. Soit en paix Andréas. 2 χρόνια σήμερα χωρίς εσένα πατέρα, πάντα μέσα μας σαν πνοή, σκιά και φλόγα. Αθάνατος και αμετανόητος Σταμνιώτης. Κοψαλής. Andréas Aliagas 21.05.1938-9.05.2017».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share