Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χριστίνα Μουστάκα: Νέος έρωτας για την "πρώην" του Αντώνη Κανάκη!

Ποιος είναι ο τυχερός;

13 Μαΐου 2019 10:50
Χριστίνα Μουστάκα: Νέος έρωτας για την

Ποιος είναι ο τυχερός που έκλεψε την καρδιά της "πρώην" του Αντώνη Κανάκη; Η Χριστίνα Μουστάκα είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Η Χριστίνα Μουστάκα, το... πρώην κορίτσι του Αντώνη Κανάκη, είναι ερωτευμένο ξανά!

Βρήκε νέο σύντροφο και το περιβάλλον της το επιβεβαιώνει.

Η πρώην συνεργάτιδα, λοιπόν, του Αντώνη Κανάκη την οποία βλέπαμε στο «Ράδιο Αρβύλα» βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Άγγελου!

Συγκεκριμένα ο σύντροφος της Χριστίνας Μουστάκα είναι επιχειρηματίας και όπως αναφέρει η «Real Life» πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού λέει: «Η Χριστίνα λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του και εκείνος δεν έχει μάτια για άλλη».

Το Πάσχα, μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν στη Φλωρεντία, ενώ ο οδοντίατρος, Κωνσταντίνος Δέδες ήταν εκείνος που έκανε τη γνωριμία στο ζευγάρι!

Πηγή: youweekly.gr

Δούκισσα Νομικού: Η γλυκιά φωτογραφία με τον γιο της που τρέλανε το Διαδίκτυο!

Η γλυκιά φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με τον γιο της τρέλανε το Διαδίκτυο! Είναι από τις πιο γλυκές μανούλες στο χώρο των διασήμων!

Την πρώτη φωτογραφία του μικρού Σάββα δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού στο Instagram.

Η παρουσιάστρια που περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, σήμερα την γιορτή της μητέρας γιορτάζει.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία που τράβηξε το μικρό Σάββα μετά την γέννηση του.

Τα λόγια τόσο στην λεζάντα της, όσο και στο Instastory της είναι πολύ τρυφερά, μιας και η Δούκισσα, έχει μεγάλη αδυναμία στον μπέμπη της.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share