Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020

Καραγκιοζιλίκια και άγριος τσακωμός για τα μάτια μιας… Χαμός για Στεφανίδου - Ευαγγελάτο!

Μπάχαλο!

13 Μαΐου 2019 07:57
Καραγκιοζιλίκια και άγριος τσακωμός για τα μάτια μιας… Χαμός για Στεφανίδου - Ευαγγελάτο!
Follow us on Google News

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα, Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος θα συνεργαστούν ξανά κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη και συγκεκριμένα αυτή του ΣΚΑΙ!

Ωστόσο η νέα αυτή αρχή θα πάει λίγο πίσω!

Πριν πάρει την μεγάλο απόφαση ο Νίκος Ευαγγελάτος φέρεται να είχε έναν άγριο τσακωμό με την σύζυγό του!

Αφορμή ήταν η θεματολογία που φιλοξενεί η Τατιάνα Στεφανίδου στις εκπομπές της, κάτι που έχει εκνευρίσει μέχρι και τον Νίκο Ευαγγελάτο!

 Άγριος τσακωμός για τα μάτια μιας… Χαμός για Στεφανίδου - Ευαγγελάτο!

«Τατιάνα κόφτο, καταντάς γελοία…», φέρεται να της είπε σχετικά με τους συνεχείς θανάτους και τον πόνο που… μοιράζει μέσω της εκπομπής της στον ΣΚΑΙ!

Ωστόσο η παρουσιάστρια του εξήγησε πως αυτά τα θέματα της φέρνουν τα νούμερα και την ηρεμία που θέλει… με τον παρουσιαστή να συνεχίζει τον εξάψαλμο!

Όπως και να έχει για τα συγκεκριμένα θέματα φαίνεται πως το ζευγάρι θα καυγαδίζει πιο συχνά από εδώ και στο εξής!

Αποκάλυψη βόμβα απο την Τατιάνα Στεφανίδου! Μιλάει πρώτη φορά για το κέρατο!

Η «απιστία» είναι ένα θέμα ταμπού για πολλούς. Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν είχε αναφερθεί ποτέ σ' αυτό το ζήτημα, αλλά αυτή τη φορά δεν άντεξε.

Οι παλαιότερες δηλώσεις της και όταν βρισκόταν εν ζωή η Ζωή Λάσκαρη είχε αποκαλύψει την απιστία του Αλέξανδρου Λυκουρέζου κάτι που έκαναν την Τατιάνα να ξεσπαθώσει...

Έπρεπε να πει τη γνώμη της. Έτσι, κατά τη διάρκεια της δικής της εκπομπής και όταν το πάνελ συζητούσε τις δηλώσεις της Ζωής Λάσκαρη, η οποία ανέφερε ότι «έχω πιάσει τον Λυκουρέζο να με απατά εκατό φορές», η Στεφανίδου φρόντισε να δώσει τη δική της εκδοχή στο θέμα, αφήνοντας τους υπολοίπους άφωνους.

«Όταν είσαι 20 και σε απατήσει ο άλλος, δεν μένεις», σχολίασε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Όταν είσαι 25, δεν μένεις. Κάθε κοπέλα στα 25 δεν θα έμενε. Θα τον έπαιρνε ο διάολος. Όταν είσαι 35, μπορεί και να μη μείνεις. Αν είσαι 40-45, το σκέφτεσαι! Στα 50 και πάνω όταν έχεις ζήσει με έναν άντρα πολλά χρόνια μαζί, όταν έχετε παιδιά, όταν έχει αγαπήσει ενδεχομένως και το παιδί σου από άλλο γάμο, όταν είναι ο άνθρωπός σου, η αγάπη περνάει σε άλλο επίπεδο. Δεν είναι ο έρωτας, δεν υπάρχει εγωισμός. Είναι τόσο ισχυρή η αγάπη που μπορεί να τα νικήσει όλα. Εγώ μπορώ να καταλάβω αυτά που λέει η Ζωή Λάσκαρη, γιατί είμαι 44 χρόνων. Αν ήμουν 20-25 δεν θα καταλάβαινα. Θα του έλεγα "πες του να πάει να..."»!

 Άγριος τσακωμός για τα μάτια μιας… Χαμός για Στεφανίδου - Ευαγγελάτο!

Απαράδεκτη και αγενής η Τατιάνα Στεφανίδου!

Αγενή χαρακτήρισε την Τατιάνα Στεφανίδου, ένας καλεσμένος της..

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο του "Μαζί σου" της Πέμπτης (09/05), μίλησε στην εκπομπή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο δικηγόρος του 52χρονου, ο οποίος ομολόγησε πώς σκότωσε την κόρη του.

Ο δικηγόρος λοιπόν, έγινε λίγο έξαλλος, όταν η παρουσιάστρια δεν τον άφηνε να μιλήσει. Τότε της είπε: "Κυρία Στεφανίδου, ακούστε λίγο, είμαι σε δυσχερή θέση, διότι είμαι μακριά. Τουλάχιστον από ευγένεια αφήστε με, επιτρέψτε μου να μιλήσω. Για όνομα του Θεού". Με τη σειρά της η παρουσιάστρια, σταμάτησε να μιλάει! Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share