Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτό κι αν ήταν είδηση: Γάμος έκπληξη στην ελληνική showbiz!

Μας την έσκασαν κανονικά!

12 Μαΐου 2019 16:10
Αυτό κι αν ήταν είδηση: Γάμος έκπληξη στην ελληνική showbiz!

Γάμος έκπληξη μόλις ανακοινώθηκε στην ελληνική showbiz και σας αποκαλύπτουμε ποιο αγαπημένο ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και η επί τέσσερα χρόνια σύντροφός του Εύη Δαρλοπούλου, βρίσκονται σε τροχιά γάμου, υποστηρίζει το περιβάλλον τους.

Η γνωριμία τους ήταν μοιραία… Ο Δημήτρης πρωτοείδε την μυστηριώδη Θεσσαλονικιά στο κατάστημα που εκείνη δούλευε, όταν τον εξυπηρέτησε ως πωλήτρια.

Η έλξη ήταν αμοιβαία και από εκεί την στιγμή είναι αχώριστοι. Εμείς να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο!

Πηγή: youweekly.gr

Η ώρα η καλή! Πασίγνωστο ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Γάμο θα έχουμε το καλοκαίρι από πασίγνωστο ζευγάρι! Έχουν κάνει ήδη τον πολιτικό γάμο και περιμένουν να γίνει και ο θρησκευτικός.

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει το καλοκαίρι το ζευγάρι και φίλοι αλλά και συγγενείς τους έκαναν αποκαλύψεις και έδωσαν λεπτομέρειες

Τον Σεπτέμβριο του 2018 οJustin Bieber και η Hailey Baldwin παντρευτήκαν ξαφνικά και σύμφωνα με το στενό τους περιβάλλον το καλοκαίρι θα γίνει ο επόμενος.

Σε εκδήλωση που βρέθηκε η Alaia, αδερφή της Hailey μίλησε στο Us Weekly, γι' αυτό το γάμο, λέγοντας:

«Θα δούμε. Ποιος ξέρει τι σχεδιάζουν οι δυο τους. Hmm, εντάξει, εντάξει». Και συνέχισε λέοντας: «Έχουν τα πάνω και τα κάτω τους αλλά εγώ θα βάλω ένα φόρεμα και θα εμφανιστώ όπου μου πουν».

Άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον δήλωσε στο People USA:

«Τελικά θα γίνει γάμος. Δεν έχουν στείλει πρόσκληση ακόμα, μιας και θα περιμένους ως τον Ιούλιο που ο Justin θα είναι σίγουρα καλύτερα μιας και ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος με το γάμο. Θέλει όλα να είναι φανταστικά, ειδικά για χάρη της Hailey».

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share