Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έλενα Παπαρίζου: Θύμα μεγάλης απάτης η τραγουδίστρια!

Το μήνυμα της!

12 Μαΐου 2019 15:50
Έλενα Παπαρίζου: Θύμα μεγάλης απάτης η τραγουδίστρια!

H Έλενα Παπαρίζου έπεσε θύμα απάτης φαίνεται στο διαδίκτυο με προϊόντα αδυνατίσματος που χρησιμοποιούσαν το όνομα και φωτογραφίες της.

Η τραγουδίστρια πληροφορήθηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους το συγκεκριμένο γεγονός και θέλησε να τους ενημερώσει με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως ουδεμία σχέση έχει με τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Μέσω του μηνύματός της μάλιστα, παρότρυνε τους ακόλουθους της να προσέχουν και να αγαπάνε το σώμα τους!

Δείτε τι έγαψε:

«Αγαπημένα μου φιλαράκια, επειδή τον τελευταίο καιρό μου στέλνετε συνέχεια μηνύματα σχετικά με προϊόντα αδυνατίσματος που χρησιμοποιούν το όνομα μου και φωτογραφίες μου, θέλω να σας ενημερώσω πως ουδεμία σχέση έχω με τα συγκεκριμένα προϊόντα. Οφείλουμε να αγαπάμε το σώμα μας, να φροντίζουμε να τρώμε με πολλά και μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα και να κινούμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο. Να προσέχετε και σας αγαπώ πολύ! »

Σοκ για την Έλενα Παπαρίζου: Το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Είναι μια μαχήτρια ζωής και ποτέ δεν έκρυψε το τεράστιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και μάλιστα για δύο φορές!

Ο λόγος για την Έλενα Παπαρίζου, την πλέον αγαπημένη ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία έχει δώσει δύο φορές στην ζωή της μεγάλη μάχη με την κατάθλιψη!

Και μάλιστα η Έλενα έχει μιλήσει ανοικτά για αυτό αρκετές φορές!

Η διάσημη ποπ σταρ που έγινε γνωστή από την πρωτιά στη Eurovision μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε εις διπλούν με την κατάθλιψη την οποία βίωσε έντονα μετά το θάνατο του πατέρα της αλλά και νωρίτερα στα εφηβικά της χρόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share