Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Παπαδάκης: "Δεν ήμουν...''

Συγκινητική εξομολόγηση!

12 Μαΐου 2019 09:28
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Παπαδάκης:

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι χρόνια στην τηλεόραση, πριν από κάποια χρόνια, ο έμπειρος δημοσιογράφος είχε παραχωρήσει συνέντευξη και μέσα από τις ερωτήσεις που δέχθηκε προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την οικογένειά του.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια ξυπνάμε με τη μορφή του στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, κάτι που τον έχει κάνει ιδιαιτέρως συμπαθή, ακόμα και αγαπητό.

Όταν ο συντάκτης τον ρώτησε αν ήταν καλός πατέρας, ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής:

"Δεν ήμουν καλός πατέρας. Δούλευα πολύ κι όταν δουλεύεις πολύ, αφήνεις κενά και στη γυναίκα σου και στα παιδιά σου. Από την άλλη, πιστεύω ότι δεν έκανα λάθη. Κι όταν έκανα, τα συζητούσα και τα αναγνώριζα. Αυτό είναι αρχή στη ζωή μου όχι μόνο απέναντι στα παιδιά μου, αλλά και απέναντι στους πάντες".

Το άγνωστο δράμα του Γιώργου Παπαδάκη! - Πώς σώθηκε απο θαύμα!

Απίστευτη εξομολόγηση του Γιώργου Παπαδάκη,σώθηκαν από θαύμα εκείνος και η σύζυγός του που παραλίγο να πνιγούν. Το άγνωστο δράμα του δημοσιογράφου.

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της εκπομπής του «Καλημέρα Ελλάδα» είχε θυμήθεί τι είχε περάσει στο παρελθόν.

«Το έχω ζήσει. Όταν με ξύπνησε ο Μάκης Κουρής και να είναι καλά. Ο Μάκης έμενε στο πάνω σπίτι και στο κάτω εγώ. Όταν με ξύπνησε χτυπώντας δυνατά την πόρτα και κατέβηκα από το κρεβάτι το νερό μου έφτανε μέχρι το γόνατο μέσα στο σπίτι με κλειστές τις πόρτες.

Όταν άνοιξα την πόρτα το νερό έπεσε πάνω μας και ίσα που πρόλαβα να πάρω αγκαλιά τη γυναίκα μου και να τη βγάλω έξω και το σπίτι γέμισε νερό. Μέσα σε δύο λεπτά είχε φτάσει σε ύψος 1.80, το μέτρησα. Και πάντα τον καλό συνάδελφο, Μάκη Κουρή και τη γυναίκα του θα τους έχω πάντα στο μυαλό μου γιατί μου έσωσαν τη ζωής την κυριολεξία».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share