Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020

Σοκ για την Tατιάνα Στεφανίδου: Oι απίστευτες απειλές! - "Η γυναίκα μου είναι τρελή»

Ποιός την απείλησε;

12 Μαΐου 2019 08:18
Σοκ για την Tατιάνα Στεφανίδου: Oι απίστευτες απειλές! -
Follow us on Google News

Η Τατιάνα Στεφανίδου είχε αφηγηθεί ένα περιστατικό που την είχε σοκάρει.

Όπως σε όλες τις εκπομπές όταν κάποιος κερδίζει ένα δώρο και ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, χαίρεται, αλλά όχι στην περίπτωση αυτή,αφού για τον τηλεθεατή της Τατιάνας Στεφανίδου, δεν ίσχυε το ίδιο.

Δείτε το περιστατικό λοιπόν που είχε συμβεί στην παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της.

Όταν τον κάλεσαν από την τηλεφωνική εταιρεία για να του πουν ότι νίκησε, ο άντρας ισχυρίστηκε πως για τον διαγωνισμό είχε τηλεφωνήσει η σύζυγός του και το χειρότερο είναι ότι όχι μόνο δεν το πίστευε, αλλά απευθύνθηκε και σε δικηγόρο που απείλησε με μήνυση, ενώ μεταξύ άλλων είπε:

«Μην με ξαναπάρετε ποτέ τηλέφωνο! Η γυναίκα μου είναι τρελή! Ξέρω ότι είστε απάτη! Δεν θα με χρεώσετε, θα σας κάνω μήνυση» και τους έκλεισε το τηλέφωνο!

Δείτε το βίντεο:

Αποκάλυψη βόμβα απο την Τατιάνα Στεφανίδου! Μιλάει πρώτη φορά για το κέρατο!

Η «απιστία» είναι ένα θέμα ταμπού για πολλούς. Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν είχε αναφερθεί ποτέ σ' αυτό το ζήτημα, αλλά αυτή τη φορά δεν άντεξε.

Οι παλαιότερες δηλώσεις της και όταν βρισκόταν εν ζωή η Ζωή Λάσκαρη είχε αποκαλύψει την απιστία του Αλέξανδρου Λυκουρέζου κάτι που έκαναν την Τατιάνα να ξεσπαθώσει...

Αποκάλυψη βόμβα απο την Τατιάνα Στεφανίδου- Μιλάει πρώτη φορά για το κέρατο!

Έπρεπε να πει τη γνώμη της. Έτσι, κατά τη διάρκεια της δικής της εκπομπής και όταν το πάνελ συζητούσε τις δηλώσεις της Ζωής Λάσκαρη, η οποία ανέφερε ότι «έχω πιάσει τον Λυκουρέζο να με απατά εκατό φορές», η Στεφανίδου φρόντισε να δώσει τη δική της εκδοχή στο θέμα, αφήνοντας τους υπολοίπους άφωνους.

Αποκάλυψη βόμβα απο την Τατιάνα Στεφανίδου! Μιλάει πρώτη φορά για το κέρατο!

«Όταν είσαι 20 και σε απατήσει ο άλλος, δεν μένεις», σχολίασε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Όταν είσαι 25, δεν μένεις. Κάθε κοπέλα στα 25 δεν θα έμενε. Θα τον έπαιρνε ο διάολος. Όταν είσαι 35, μπορεί και να μη μείνεις. Αν είσαι 40-45, το σκέφτεσαι! Στα 50 και πάνω όταν έχεις ζήσει με έναν άντρα πολλά χρόνια μαζί, όταν έχετε παιδιά, όταν έχει αγαπήσει ενδεχομένως και το παιδί σου από άλλο γάμο, όταν είναι ο άνθρωπός σου, η αγάπη περνάει σε άλλο επίπεδο. Δεν είναι ο έρωτας, δεν υπάρχει εγωισμός. Είναι τόσο ισχυρή η αγάπη που μπορεί να τα νικήσει όλα. Εγώ μπορώ να καταλάβω αυτά που λέει η Ζωή Λάσκαρη, γιατί είμαι 44 χρόνων. Αν ήμουν 20-25 δεν θα καταλάβαινα. Θα του έλεγα "πες του να πάει να..."»!

Αποκάλυψη βόμβα απο την Τατιάνα Στεφανίδου! Μιλάει πρώτη φορά για το κέρατο!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share