Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020

Κώστας Ευριπιώτης: Πολύ δύσκολες ώρες για την υγεία του! - Τι αποκάλυψε συνεργάτης του; (Video)

Ραγδαίες εξελίξεις!

11 Μαΐου 2019 21:21
Κώστας Ευριπιώτης: Πολύ δύσκολες ώρες για την υγεία του! - Τι αποκάλυψε συνεργάτης του; (Video)
Follow us on Google News

Πολύ δύσκολες ώρες για την υγεία του Κώστα Ευριπιώτη! Τι αποκάλυψε συνεργάτης του;

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν προκύψει με την υγεία του αγαπημένου ηθοποιού, Κώστα Ευριπιώτη!

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, καθισμένος στον καναπέ του Καλύτερα δε γίνεται, μίλησε σε μια συνέντευξη κατάθεση ψυχής στη Ναταλία Γερμανού.

Κώστας Ευριπιώτης

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν έχει φίλους από την ελληνική showbiz, ο ηθοποιός έδωσε δύο ονόματα: Δημήτρης Φραγκιόγλου και Κώστας Ευριπιώτης.....

Με αφορμή αυτό η Ναταλία ρώτησε: «Πώς είναι στην υγεία του ο Κώστας Ευριπιώτης»; Ο Γιώργος Γιαννόπουλος απάντησε με τρεις λέξεις: «Είναι λίγο δύσκολα» και βιάστηκε να κλείσει το θέμα προσθέτοντας: «Ας μείνουμε εκεί μόνο».

Δείτε το βίντεο από το youweekly.gr:

Κώστας Ευριπιώτης: Η ανατριχιαστική κίνηση που συγκλονίζει μέσα στο νοσοκομείο!

Κώστας Ευριπιώτης

Η ανατριχιαστική κίνηση που συγκλονίζει μέσα στο νοσοκομείο για τον Κώστα Ευριπιώτη.. Ράγισε καρδιές το δώρο που έκανε η οικογένειά του στον Κώστα Ευριπιώτη!

Ποιες είναι οι εξελίξεις με την υγεία του;

Ο Νίκος Νικόλιζας έχει το πλήρες ρεπορτάζ στην Espresso και αποκαλύπτει:

Κώστας Ευριπιώτης

Στο αριστερό του χέρι, ο Κώστας Ευριπιώτης φοράει ένα κομποσκοίνι με τους 12 Αποστόλους. Δώρο που του έκαναν τα παιδιά του για να τον φυλάει από κάθε κακό. Πρόσφατα τον επισκέφθηκε και ο πνευματικός του. Ο αγαπημένος ηθοποιός, άλλοτε ανοίγει τα μάτια του αναγνωρίζοντας τους δικούς του ανθρώπους και άλλοτε βυθίζεται.

Δίπλα στον Κώστα Ευριπιώτη είναι συνεχώς η σύζυγός του και οι δυο γιοί του. Φίλοι του πηγαίνουν και γνωρίζοντας την μεγάλη πίστη που έχει στον Θεό ο αγαπημένος ηθοποιός του αφήνουν στο προσκεφάλι του εικονίτσες και σταυρουδάκια προσπαθώντας κι εκείνοι να νιώσουν ότι έτσι δίνουν κουράγιο στον αγαπημένο τους άνθρωπο. Ωστόσο, η ανησυχία όλων είναι διάχυτη.

Κώστας Ευριπιώτης

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share