Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βίκυ Κάβουρα: Δηλώσεις που "καίνε" για την Αγγελική Ηλιάδη! Μας αποστόμωσε! (Video)

Πέταξε τα καρφιά της!

11 Μαΐου 2019 17:05
Βίκυ Κάβουρα: Δηλώσεις που

Νέες δηλώσεις φωτιά έκανε η Βίκυ Κάβουρα για τις κατηγορίες της Αγγελικής Ηλιάδη πως ήταν ο λόγος που χώρισε με τον Σάββα Γκέντσογλου. Η ηθοποιός είπε πως θα μπορούσε να πάρει πολλά λεφτά από αυτή την υπόθεση.

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται στον Alpha και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ντόρο που είχε δημιουργηθεί.

Για την ιστορία, πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν την Βίκυ Κάβουρα να βρίσκεται σε σχέση με τον Σάββα Γκέντσογλου, με την Αγγελική Ηλιάδη να δηλώνει πως η ηθοποιός ήταν το τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους.

Η Βίκυ Κάβουρα, σήμερα στην Ναταλία Γερμανού είπε μεταξύ άλλων πως δεν κινήθηκε νομικά γιατί είναι καλός άνθρωπος, ενώ αν το έκανε αυτό θα μπορούσε να πάρει πολλές λεφτά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

Δούκισσα Νομικού: Ακόμα και έγκυος τρελαίνει τον Δημήτρη Θεοδωρίδη!

Ακόμα και έγκυος τρελαίνει τον Δημήτρη Θεοδωρίδη η Δούκισσα Νομικού! Η "καυτή" της εμφάνιση αναστάτωσε τους πάντες!

Τρέλανε τον Δημήτρη Θεοδωρίδη η Δούκισσα Νομικού με την εμφάνιση της στα σοκάκια της Μυκόνου. Τα δίμετρα πόδια της φέρανε την αναστάτωση.

Η εγκυμονούσα, λίγους μήνες πριν έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της απολαμβάνει τις βόλτες της στο νησί των ανέμων όπου έχει επιχειρήσεις ο σύζυγός της.

Τώρα που ο καιρός έχει σχετικά φτιάξει, η Δούκισσα Νομικού επιλέγει να φορέσει και σορτσάκι για να κάνεις τις βόλτες της στο νησί.

Η κάμερα του Mykonos live tv την πέτυχε σε beach bar στην Ψαρρού με μαύρο σορτσάκι, μαύρη μπλούζα και φλατ πέδιλα εντυπωσιάζοντας με τη σιλουέτα της η οποία είναι άψογη.

Σίγουρα ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, νιώθει πολύ τυχερός που έχει μια τόσο εντυπωσιακή γυναίκα στο πλευρό του.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share