Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δούκισσα Νομικού: Ακόμα και έγκυος τρελαίνει τον Δημήτρη Θεοδωρίδη!

Μας μάγεψε με την "καυτή" της εμφάνιση!

11 Μαΐου 2019 15:58
Δούκισσα Νομικού: Ακόμα και έγκυος τρελαίνει τον Δημήτρη Θεοδωρίδη!

Ακόμα και έγκυος τρελαίνει τον Δημήτρη Θεοδωρίδη η Δούκισσα Νομικού! Η "καυτή" της εμφάνιση αναστάτωσε τους πάντες!

Τρέλανε τον Δημήτρη Θεοδωρίδη η Δούκισσα Νομικού με την εμφάνιση της στα σοκάκια της Μυκόνου. Τα δίμετρα πόδια της φέρανε την αναστάτωση.

Η εγκυμονούσα, λίγους μήνες πριν έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της απολαμβάνει τις βόλτες της στο νησί των ανέμων όπου έχει επιχειρήσεις ο σύζυγός της.

Τώρα που ο καιρός έχει σχετικά φτιάξει, η Δούκισσα Νομικού επιλέγει να φορέσει και σορτσάκι για να κάνεις τις βόλτες της στο νησί.

Η κάμερα του Mykonos live tv την πέτυχε σε beach bar στην Ψαρρού με μαύρο σορτσάκι, μαύρη μπλούζα και φλατ πέδιλα εντυπωσιάζοντας με τη σιλουέτα της η οποία είναι άψογη.

Σίγουρα ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, νιώθει πολύ τυχερός που έχει μια τόσο εντυπωσιακή γυναίκα στο πλευρό του.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

Δούκισσα Νομικού: Η τεράστια αλλαγή που ετοιμάζει και η ανακοίνωσή της!

Η Δούκισσα Νομικού σκέφτεται να κάνει μία μεγάλη αλλαγή και το ανακοίνωσε! Θυμίζουμε πως η παρουσιάστρια βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Με ανάρτησή της στο instagram η Δούκισσα ανέβασε μία παλιά φωτογραφία και έδειξε να σκέφτεται την αλλαγή στα μαλλιά της, ρωτώντας τους followers!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έβαλε την παρακάτω φωτογραφία, γράφοντας:«Βλέποντας αυτή τη φωτογραφία, σκέφτομαι... Μήπως κάποια στιγμή πρέπει να κάνω τα μαλλιά μου ginger? Τι λες;»

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share