Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

Το άγνωστο δράμα του Γιώργου Παπαδάκη! - Πώς σώθηκε απο θαύμα!

Σοκαριστικό!

11 Μαΐου 2019 09:33
Το άγνωστο δράμα του Γιώργου Παπαδάκη! - Πώς σώθηκε απο θαύμα!
Follow us on Google News

Απίστευτη εξομολόγηση του Γιώργου Παπαδάκη,σώθηκαν από θαύμα εκείνος και η σύζυγός του που παραλίγο να πνιγούν. Το άγνωστο δράμα του δημοσιογράφου.

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της εκπομπής του «Καλημέρα Ελλάδα» είχε θυμήθεί τι είχε περάσει στο παρελθόν.

Το άγνωστο δράμα του Γιώργου Παπαδάκη!- Πως σώθηκε απο θαύμα!

«Το έχω ζήσει. Όταν με ξύπνησε ο Μάκης Κουρής και να είναι καλά. Ο Μάκης έμενε στο πάνω σπίτι και στο κάτω εγώ. Όταν με ξύπνησε χτυπώντας δυνατά την πόρτα και κατέβηκα από το κρεβάτι το νερό μου έφτανε μέχρι το γόνατο μέσα στο σπίτι με κλειστές τις πόρτες.

Όταν άνοιξα την πόρτα το νερό έπεσε πάνω μας και ίσα που πρόλαβα να πάρω αγκαλιά τη γυναίκα μου και να τη βγάλω έξω και το σπίτι γέμισε νερό. Μέσα σε δύο λεπτά είχε φτάσει σε ύψος 1.80, το μέτρησα. Και πάντα τον καλό συνάδελφο, Μάκη Κουρή και τη γυναίκα του θα τους έχω πάντα στο μυαλό μου γιατί μου έσωσαν τη ζωής την κυριολεξία».

Σπαραγμός για τον Γιώργο Παπαδάκη! Λύγισε μπροστά στον θάνατο!

Σπαράζει καρδιές με τα λόγια του ο Γιώργος Παπαδάκης! "Λύγισε" μπροστά στις κάμερες για τον θάνατο της μητέρας του.

Συγκεκριμένα, στο τέλος της σημερινής του εκπομπής, ο παρουσιαστής, ευχήθηκε με ένα τραγούδι χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες για την γιορτή της μητέρας, η οποία είναι την Κυριακή.

Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδάκης, έκανε και μια κατάθεση ψυχής για τη δική του μητέρα που έχει φύγει από τη ζωή, και όπως λέει του λείπει πολύ.

"Θα ήθελα να αφιερώσω ένα τραγούδι σε όλες τις μητέρες αλλά να μου επιτρέψετε να το αφιερώσω και στη δική μου μητέρα που μου λείπει πάρα πολύ!"

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share