Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δεν θα το πιστεύετε: Αγνώριστος ο Σταμάτης Φασουλής!

...για τις ανάγκες ρόλου

9 Μαΐου 2019 18:43
Δεν θα το πιστεύετε: Αγνώριστος ο Σταμάτης Φασουλής!

Στη τέχνη όλα επιτρέπονται και οι ηθοποιοί πολλές φορές αναγκάζονται να κάνουν αλλαγές στην εμφάνιση τους για να ενσαρκώσουν καλύτερα έναν ρόλο.

Το ίδιο συνέβη και στον Σταμάτη Φασουλή ο οποίος πραγματικά έγινε αγνώριστος.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Σταμάτης Φασουλής ετοιμάζεται πυρετωδώς για το ανέβασμα επί σκηνής της συναρπαστικής ζωής του Αριστοτέλη Ωνάση, με τον ίδιο στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η παράσταση «Ωνάσης – Τα θέλω Όλα» του Σταμάτη Φασουλή αποτελούμενη από ένα θίασο 30 ηθοποιών, βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, δεν θα αποτελέσει μια απλή εξιστόρηση των γεγονότων, αλλά μια θεατρική απόδοση με όλα τα στοιχεία του γνήσιου θεάτρου, δράση, σασπένς, ύβρη και κάθαρση.

H πρώτη φωτογραφία από την απίστευτη μεταμόρφωση του Φασουλή είναι γεγονός και ανέβηκε στο Instagram από τον Πάνο Κατσαρίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «Θεατρικές Σκηνές».

Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό», το έργο θα βασίζεται σε μία βιβλιογραφία που θα γίνει σε μια θεατρική σύνθεση, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Σταμάτης Φασουλής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι γυναίκες ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους μεγάλους έρωτες του Έλληνα κροίσου.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη θα κληθεί να ξαναζωντανέψει στη σκηνή τη Μαρία Κάλλας, ενώ η Δήμητρα Ματσούκα την Τζάκι Κένεντι.


Όσο για τον Αριστοτέλη Ωνάση, όπως έγινε γνωστό, θα τον υποδυθούν τρεις άνδρες, στις διαφορετικές φάσεις της ζωής του. Την εποχή όμως της ακμής του, στην ωριμότητα και στους γάμους του, τον μεγάλο Έλληνα κροίσο θα υποδυθεί ο ίδιος ο Σταμάτης Φασουλής.

Αριστοτέλης Ωνάσης: Πωλείται η βίλα του στο Λαγονήσι!

Η βίλα του Αριστοτέλη Ωνάση στο Λαγονήσι πωλείται και τα λεφτά είναι... πάρα πολλά!

Ήδη έχει αρχίσει να εκδηλώνεται ενδιαφέρον στους κόλπους της ελληνικής ελίτ στο εξωτερικό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share