Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

"Τα παιδιά θα έχουν χωρισμένους γονείς...": Συγκλονίζει η Τατιάνα Στεφανίδου για την σχέση της με τον Ευαγγελάτο!

Αποκαλύπτει!

9 Μαΐου 2019 07:51

Για την σχέση της με τον γιο του Νίκου Ευαγγελάτου, Λάμπη, ο οποίος προέρχεται από τον πρώτο γάμου του δημοσιογράφου με την Ζέτα Θεοδωρακοπούλου μίλησε στο πρόσφατο παρελθόν η Τατιάνα Στεφανίδου!

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα τοποθετήθηκε με αφορμή τα παιδιά χωρισμένων γονιών και αποκάλυψε για την σχέση της με τον γιο του συζύγου της: «Έχει εξελιχθεί η κοινωνία μας. Κάποτε ήταν λίγα τα παιδιά χωρισμένων γονιών. Τώρα, σε ένα σχολείο το ένα στα δύο παιδάκια είναι από χωρισμένους γονείς. Η κοινωνία έχει προσαρμοστεί και έχει επαναπροσδιοριστεί στα νέα δεδομένα, έχουν σταματήσει και οι γονείς (όχι όλοι) να έχουν μεταξύ τους αντιδικίες. Δημιουργούνται νέες οικογένειες με παιδιά από προηγούμενες, και χαίρομαι αν αποτέλεσα παράδειγμα προς αυτή την κατεύθυνση. O Λάμπης, έχει την κοπέλα του και είναι ανεξάρτητος. Όσα χρόνια και να περάσουν, ο πατριός δεν θα γίνει ποτέ πατέρας και η μητριά δεν θα γίνει ποτέ μητέρα. Έτσι λοιπόν, για να μπορέσουν να διατηρηθούν οι ισορροπίες, δεν πρέπει να ποτέ να μαλώσεις το παιδί του άντρα σου.» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της η Τατιάνα Στεφανίδου απαντώντας σε σχετική ερώτηση που αφορούσε στον γιο του Νίκου Ευαγγελάτου απο τον πρώτο του γάμο με την αθλητικογράφο Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Η παρουσιάστρια, φαίνεται πως τηρεί αυτούς του άγραφους κανόνες με μεγάλη ευλάβεια και καταφέρνει να κρατά τις ισορροπίες. Οι σχέσεις τόσο της ίδιας όσο και των δυο παιδιών της με τον γιο του Νίκου Ευαγγελάτου, Λάμπη είναι εξαιρετικές και αυτό φαίνεται στις δημόσιες εξόδους τους. Η οικογένεια είναι ευτυχισμένη και αυτό φαίνεται σε κάθε δημόσια έξοδό της.

Αγνώριστη η Τατιάνα Στεφανίδου: Η αλλαγή και τα κιλά στην εμφάνισή της που μας παραξένεψε!

H αλλαγή στην εμφάνιση αλλά και τα.. extra κιλάκια της Τατιάνας Στεφανίδου, μας παραξένεψε!

Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share