Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ήμουν παντρεμένος όταν…»: Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Γιάννη Μπέζο!

Απίστευτη αποκάλυψη!

8 Μαΐου 2019 14:09
«Ήμουν παντρεμένος όταν…»: Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Γιάννη Μπέζο!

Για την γνωριμία του με την τώρα σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη μίλησε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος αποκάλυψε πως όταν γνωρίστηκαν ήταν ήδη παντρεμένος με άλλη γυναίκα!

«Γνωριστήκαμε πάνω στη δουλειά, το 1984. Και από τότε, εδώ και 28 χρόνια, είμαστε μαζί. Ήταν και παραμένει ένα πολύ γοητευτικό πλάσμα. Μια ποιοτική και πανέμορφη γυναίκα με σκέψη ισχυρή και προσωπικότητα. Όταν τη γνώρισα, ήμουν παντρεμένος.

Η Ναταλία είναι ο δεύτερος γάμος μου. Με την πρώτη μου γυναίκα είχαμε παντρευτεί μικροί. Ήμασταν κάπως επιπόλαιοι. Και στα τελειώματα εκείνου του γάμου συνάντησα τη Ναταλία, με την οποία «δέθηκα» πάρα πολύ. Είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που επικοινωνώ πραγματικά και επί της ουσίας. Και στη ζωή και στο θέατρο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά!

Γιάννης Μπέζος: Ο πρώτος γάμος του ηθοποιού, πριν την Ναταλία Τσαλίκη, που κανείς δεν γνώριζε!

Ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνώριζαν πως η Ναταλία Τσαλίκη δεν ήταν η πρώτη γυναίκα στην ζωή του Γιάννη Μπέζου!

Κανείς όμως δεν γνωρίζει, πέρα από τα δικά του πρόσωπα, ποια είναι αυτή! Την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος ο ηθοποιός πριν μερικά χρόνια, όταν είχε αποκαλύψει πως όταν γνώρισε την Ναταλία ήταν ήδη παντρεμένος!

Τώρα ποια ηταν η κυρία αυτή παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, αφού ο ίδιος δεν θέλει να μαθευτεί το παραμικρό!

«Γνωριστήκαμε πάνω στη δουλειά, το 1984. Και από τότε, εδώ και 28 χρόνια, είμαστε μαζί. Ήταν και παραμένει ένα πολύ γοητευτικό πλάσμα. Μια ποιοτική και πανέμορφη γυναίκα με σκέψη ισχυρή και προσωπικότητα. Όταν τη γνώρισα, ήμουν παντρεμένος. Η Ναταλία είναι ο δεύτερος γάμος μου. Με την πρώτη μου γυναίκα είχαμε παντρευτεί μικροί. Ήμασταν κάπως επιπόλαιοι. Και στα τελειώματα εκείνου του γάμου συνάντησα τη Ναταλία, με την οποία "δέθηκα" πάρα πολύ. Είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που επικοινωνώ πραγματικά και επί της ουσίας. Και στη ζωή και στο θέατρο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share