Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο: '' Ό,τι και να κάνει ο πατέρας μου έγω πάντα θα είμαι μαζί του!''

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη!

8 Μαΐου 2019 08:47
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο: '' Ό,τι και να κάνει ο πατέρας μου έγω πάντα θα είμαι μαζί του!''

Καλεσμένη στην εκπομπή Μετά τα μεσάνυχτα βρέθηκε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και ξέσπασε για την σύλληψη του πατέρα της λέγοντας πως ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως είναι αθώος.

Η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου θέλησε να μιλήσει για αυτό το άσχημο γεγονός για την οικογένεια της και να αναφερθεί στα όσα έγιναν.
«Δύο μήνες πριν τη σύλληψή του, επειδή ήθελα να ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει, μίλησα μαζί του για να μου πει την αλήθεια. Επειδή ήξερα λοιπόν τι συνέβη, το θεώρησα πολύ άδικο όλο αυτό, ντροπή!», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Και η Νατάσα Καλογρίδη ήταν δίπλα του. Οι σχέσεις μας είναι πάρα πολύ καλές».

Μάλιστα συμπλήρωσε: «Ο πατέρας μου ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Παρόλο που είσαι αθώος, επειδή υπάρχουν άλλα από πίσω που μπορει να βγουν στη φόρα, λες άμα είναι στημένο θα με βάλουν μέσα» και συνέχισε: «Εκείνη η Δευτέρα ήταν πραγματικά εφιαλτική».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε όλα τα gossip θέματα στο Athensmagazine.gr!

Αποκλειστικό: Ράκος η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου!

Ράκος είναι η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου τις τελευταίες ημέρες...

Ο γνωστός ποινικολόγος βρίσκεται στα κρατητήρια σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ τη Μεγάλη Δευτέρα θα απολογηθεί ξανά για την εμπλοκή του στη Μαφία των Φυλακών Κορυδαλλού!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού η σύλληψη έχει προκαλέσει σοκ και αναστάτωση στην οικογένεια. Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της, ενώ πραγματικά η αγωνία της για το τι θα γίνει την εβδομάδα που έρχεται, έχει χτυπήσει κόκκινο.

Mαρία Λυκουρέζου: H πρώτη αντίδραση μετά τη σύλληψη του πατέρα της!

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνελήφθη, καθώς κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απόπειρα εκβιασμού, σε σχέση με την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Στο πλευρό του πατέρα της βρέθηκε από την πρώτη στιγμή που μαθεύτηκε η είδηση της σύλληψης, η κόρη του Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, ενώ ο ίδιος ο καταξιωμένος ποινικολόγος φέρεται να είναι ράκος ψυχολογικά.

Το πρωί της Παρασκευής, η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη έδωσε τη δική της απάντηση όλο νόημα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία-Ελένη ανέβασε στην αρχή μια κινέζικη παροιμία, στην οποία έγραφε: «Μην κάνεις όλα όσα μπορείς, μην ξοδεύεις όλα όσα έχεις, μη πιστεύεις όλα όσα ακούς και μη λες όλα όσα ξέρεις».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share