Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγνώριστη η Νατάσα Παζαΐτη: Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πώς είναι σήμερα!

Ξεχάστε όπως την ξέρατε!

7 Μαΐου 2019 15:04
Αγνώριστη η Νατάσα Παζαΐτη: Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πώς είναι σήμερα!

Εσείς την έχετε δει; Θα μείνετε άφωνοι μόλις δείτε πώς είναι σήμερα η Νατάσα Παζαΐτη.

Η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή έχει καταφέρει εδώ και χρόνια μέσα από το Κέντρο Υγείας Μαστού να σώσει πολλές γυναίκες με προβλήματα στο μαστό.

Πρόσφατα έκλεισε τα 53 της χρόνια και έσβησε χαρούμενη τα κεράκια στην τούρτα της δίνοντας κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της ζωής της αλλά και δίνοντας ένα σημαντικό μήνυμα.

«Σήμερα κλείνω 53 χρόνια ζωής και εμπειρίας. Η ζωή είχε όμορφες στιγμές, γλυκιές οικογενειακές μνήμες παιδικών χρόνων, χαρούμενες οικογενειακές στιγμές της ενήλικης ζωής, αγωνίες, απώλειες, θλίψεις, καημοί, θρίαμβοι, γκρεμοί, όλα μπροστά μας. Όλα στα μάτια μας, στην ψυχή μας. Για να ζήσουμε μαζί τους, να πορευτούμε, να γίνουμε πιο σοφοί, πιο δυνατοί, πιο χρήσιμοι».

Νατάσα Παζαΐτη: "Η εγκυμοσύνη μετά τον Καρκίνο"!

Ακολουθεί άρθρο της Νατάσας Παζαΐτη για την εγκυμοσύνη μετά τον Καρκίνο του Μαστού: Είναι γεγονός ότι όλοι θεωρούμε την καλή εξέλιξη της ζωής μας δεδομένη. Θεωρούμε ότι ο χρόνος είναι σύμμαχος στα σχέδιά μας, ότι έχουμε τη δυνατότητα να τα προλάβουμε όλα. Και ξαφνικά η ζωή μας ανατρέπεται. Το δεδομένο αγαθό της υγείας δεν είναι πλέον δεδομένο. Μία τέτοια ρωγμή στα θεμέλια της ζωής μίας γυναίκας είναι η στιγμή που έρχεται αντιμέτωπη με τον Καρκίνο του Μαστού.

Η διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού αλλάζει τη ζωή της γυναίκας. Αποτελεί ένα πολλαπλό χτύπημα σε όλους τους τομείς της ζωής της: στο φυσικό, τον κοινωνικό, τον επαγγελματικό, το συναισθηματικό, τον ερωτικό. Το πρώτο έντονο συναίσθημα που βιώνει είναι ο φόβος, η αγωνία θανάτου.

Η χειρουργική επέμβαση στο μαστό της διαταράσσει την εικόνα του σώματός της -body image- (πραγματικού, ιδεατού και κοινωνικού), η αυτοεκτίμηση της υποσκελίζεται, η διάθεσή της για διαπροσωπικές και σεξουαλικές επαφές μειώνεται. Αλλά και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των θεραπειών συνεχίζει να διακατέχεται από φόβο. Φόβο υποτροπής, φόβο κοινωνικής και επαγγελματικής απομόνωσης, φόβο απόρριψης από τον ερωτικό της σύντροφο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share