Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βυθισμένη στον θάνατο η Αννίτα Πάνια: Οι τραγικές ώρες και οι νύχτες θρίλερ μετά το χτύπημα!

Τραγικές στιγμές!

7 Μαΐου 2019 08:27
Βυθισμένη στον θάνατο η Αννίτα Πάνια: Οι τραγικές ώρες και οι νύχτες θρίλερ μετά το χτύπημα!

Εφιαλτικές μέρες και νύχτες ζει η Αννίτα Πάνια μετά τον θάνατο του πατέρα της! Ζει ένα δράμα και το Youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ...

Δυστυχώς, σήμερα, μέσα από το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω κάποιες, όχι και τόσο, καλές καταστάσεις για την παρουσιάστρια του EPSILON.

Πριν από λίγες ημέρες η Αννίτα έδωσε το τελευταίο αντίο στον πατέρα της μετά τον χαμό του από την πολύχρονη μάχη με το Αλτσχάιμερ κι από εκείνο το βράδυ ξεκίνησε ένας πραγματικός εφιάλτης και την ίδια!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, από άνθρωπο που βρίσκεται πολύ κοντά με την παρουσιάστρια και βιώνει καταστάσεις τις τελευταίες ημέρες, σας αποκαλύπτω μέσα από το Vanda's blog, πως η Αννίτα έχει χάσει τον ύπνο της! "Βλέπει τον πατέρα της πολλές φορές στα όνειρά της. Βασικά εδώ και 2 ημέρες τον βλέπει κάθε μέρα! Ξυπνάει με κλάματα μερικές φορές στον ύπνο της και επειδή δεν κοιμάται καλά τις νύχτες η καθημερινότητά της γίνεται πολύ εξοντωτική για εκείνη! Τις έχει κοπεί και λίγο η όρεξη αλλά προσπαθεί να το παλέψει για το παιδί της. Δεν θέλει να την βλέπει έτσι."

Αυτά είναι όσα μου μετέφερε η πηγή μου και σας αποκαλύπτω με την σειρά μου κι εγώ στο Youweekly.gr.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και δεν ξέρεις τι να πεις σε τέτοιες καταστάσεις...

Αννίτα Πάνια: Τα συγκινητικά λόγια στην εκπομπή της για τον θάνατο του πατέρα της!

Η Αννίτα Πάνια έχασε τον πατέρα της πριν λίγες ημέρες και σήμερα στην εκπομπή της είπε ορισμένα συγκινητικά λόγια για τις δύσκολες ώρες που πέρασε.

Η παρουσιάστρια του Epsilon ήταν κανονικά στο πόστο της, παρά το πένθος και ντυμένη στα μαύρα.

Συγκεκριμένα η Πάνια είπε: «Εδώ είμαστε, έτοιμοι. Καλησπέρα σας, γεια σας, χρόνια πολλά σε όλους! Χριστός Ανέστη! Υγεία και χαρά! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις συλλυπητήριες ευχές για τον μπαμπά μου. Να είστε όλοι καλά, να έχετε υγεία, χαρά, ευτυχία και πάμε παρακάτω. Να είμαστε όλοι καλά.

Οφείλω να σας ευχαριστήσω που ήσασταν κοντά μου όλες αυτές τις μέρες. Επειδή δεν το έχω πολύ εγώ με τα συλλυπητήρια κι επειδή δόξα τω Θεώ η ζωή συνεχίζεται, να είμαστε όλοι καλά. Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που γνωρίζω κι εκείνους που δεν γνωρίζω, τους γνωστούς και άγνωστους προς εμένα και την οικογένειά μου προς εμένα και την οικογένειά μου, για τις ευχές. Ήταν πολλές και ήταν και πολύ συγκινητικές. Ευχαριστώ».

Αννίτα Πάνια: Έτσι πέθανε ο πατέρας της! Τα ανατριχιαστικά της λόγια...

Σοκαρισμένη είναι η Αννίτα Πάνια, με τον θάνατο του πατέρα της! Ποια είναι η αιτία θανάτου του όμως;

Όπως αποκάλυψε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Ανδρέας Πάνιας, δικηγόρος στο επάγγελμα, έδωσε πολύχρονη μάχη αλλά δεν τα κατάφερε....

Η κηδεία του πατέρα της Αννίτας Πάνια , ο οποίος έφυγε από Αλτσχάιμερ θα γίνει την Πέμπτη στις 4 το απόγευμα στο Κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας.

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share