Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Οι καβγάδες, τα ουρλιαχτά και ο χωρισμός: Τα "σπάσανε" στην βίλα της Κηφισιάς Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος!

Ο άγριος τσακωμός!

7 Μαΐου 2019 07:46
Οι καβγάδες, τα ουρλιαχτά και ο χωρισμός: Τα

Με το στόμα ανοιχτό άφησε τους πάντες η Στεφανίδου όταν μίλησε πρώτη φορά για τους ομηρικούς καβγάδες με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο.

Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση δεν αποχωρίζεται στιγμή το χέρι του συζύγου της, όμως οι φωνές και τα ουρλιαχτά τους μόνο στην εικόνα ενός ευτυχισμένου ζευγαριού δεν ταιριάζουν.

Αίσθηση και πολλά ερωτηματικά γέννησαν τα λόγια της παρουσιάστριας όταν δίχως δισταγμό μίλησε πρώτη φορά για τις κρίσεις στη σχέση της με τον Ευαγγελάτο. Με αφορμή την εξομολόγηση της Αναστασίας Περράκη για το χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο, η Τατιάνα προέβη σε αποκαλύψεις. “Στην αρχή και εμείς με τον Ευαγγελάτο είχαμε πολλούς καβγάδες και ανταγωνισμό.

Οι καβγάδες, τα ουρλιαχτά και ο χωρισμός: Τα

Αυτό συμβαίνει”, δήλωσε η “Τάτι” κατά τη διάρκεια της εκπομπής της αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Μπορεί σήμερα μαζί να δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ όμως δεν ήταν πάντα όλα ρόδινα μεταξύ τους. Στην αρχή της κοινής τους πορείας, όταν αποφάσισαν να μείνουν μαζί, η παραμικρή αφορμή μπορούσε να τους τινάξει στον αέρα.

Θρίλερ μεσοπέλαγα για Στεφανίδου - Ευαγγελάτο: Χάλασε το σκάφος τους και έμειναν στην μέσα του πουθενά μέσα σε κακοκαιρία!

Ένα απίστευτο θρίλερ έζησαν Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος με μια άγνωστη ιστορία που έρχεται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας!

Μοναχοί μέσα στο σκάφος τους έμειναν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος όταν αποφάσισαν να πάνε μονοήμερη εκδρομή και το «ρημάδι» το σκάφος χάλασε δυο φορές, με αποτέλεσμα μια απόσταση μισής ώρας να την κάνουν σε 2,5 ώρες.

Η Τατιάνα Στεφανίδου περιέγραψε την περιπέτεια που πέρασαν, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το κουπί- στην κυριολεξία- το τράβηξε ο Ευαγγελάτος:

«Περιμέναμε με τον άντρα μου να πάμε μία μέρα, μονοήμερη. Λέμε επιτέλους, μας έμεινε μια Κυριακή να πάμε μια εκδρομούλα οι δυο μας με τη βάρκα.

Οι καβγάδες, τα ουρλιαχτά και ο χωρισμός: Τα

Όταν ακούς βάρκα θα σκέφτεσαι κατευθείαν πρόβλημα. Άντε και φύγαμε.

Πάμε εκεί, χαλάει η βάρκα! Ευτυχώς σε ένα λιμανάκι, έρχονται, μας βοηθάνε, τη φτιάχνουμε, πάμε σε ένα ταβερνάκι, τρώμε. Μόλις έχει κάτσει η μπουκιά και μπαίνουμε στη βάρκα να γυρίσουμε, ξαναχαλάει η βάρκα.

Θέλω να σου πω ότι μία απόσταση μισής ώρας, την κάναμε 2,5 ώρες! Και να ‘μαι και εγώ με το κινητό, οδηγούσε αυτός ο κακομοίρης «Aγάπη μου δραματικές εξελίξεις διαβάζω, ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις».

Και κουπί να κάναμε πιο γρήγορα θα φτάναμε!».

Μια περιπέτεια βέβεια που δεν μπορεί να ξεχάσει η Τατιάνα Στεφανίδου! Μέχρι και σήμερα της έχει χαρακτεί στην μνήμη...

Παράλληλα, πριν φύγετε... ρίξτε και μία ματιά στον άγνωστο πρώτο γάμο, το ξύλο, η ανορεξία και οι πλαστικές της παρουσιάστριας!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share