Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λάμπης Λιβιεράτος: Τι αποκάλυψε ο τραγουδιστής για το σοβαρό πρόβλημα υγείας και το διαζύγιο με την Εύη Αδάμ!

Ο τραγουδιστής έκανε αποκαλύψεις!

6 Μαΐου 2019 18:21
Λάμπης Λιβιεράτος: Τι αποκάλυψε ο τραγουδιστής για το σοβαρό πρόβλημα υγείας και το διαζύγιο με την Εύη Αδάμ!

Ο Λάμπης Λιβιεράτος μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε, αλλά και για το διαζύγιό του με την Εύη Αδάμ.

Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha!

Συγκεκριμένα ο Λιβιεράτος είπε: «Έβγαλα χρήματα και ξόδεψα και έχασα. Πρέπει να υπάρχει κάποιο χρήμα να είσαι αξιοπρεπής και να κάνεις κάποια πράγματα στη ζωή σου.

Άμα δεν είναι και πάρα πολύ δεν πειράζει. Πρώτα από όλα είναι η υγεία μας. Μόνο αν περάσεις ένα πρόβλημα υγείας μπορείς να καταλάβεις πόσο σημαντική είναι η υγεία. Εγώ πέρασα κάτι με την υγεία μου το οποίο το ξεπέρασα και δόξα τω Θεώ τώρα μια χαρά».

Όσο για το διαζύγιό του με την Εύη Αδάμ και πως το είπε στα παιδιά του, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Μίλησα στα παιδιά μου για το διαζύγιο, φυσικά από τη δική μου πλευρά.

Όχι με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, δεν χρειάζεται και κυρίως δεν έχω προσπαθήσει να μειώσω τη μητέρα τους στα μάτια τους.

Το τι έχω εγώ με εκείνη δεν αφορά τα παιδιά μου και αυτό τους το έχω ξεκαθαρίσει και το έχω πει, τη μαμά τους να την αγαπούν και να τη σέβονται και είναι και καλή μαμά».

Πηγή: youweekly.gr

Δύσκολες ώρες για τον Λάμπη Λιβιεράτο!

Συνεχίζονται οι οικονομικές περιπέτειες για τον Λάμπη Λιβιεράτο, που αυτή τη φορά κλήθηκε να αντιμετωπίσει στη δικαστική αίθουσα γνωστή τράπεζα, που είχε εκδώσει διαταγή πληρωμής εις βάρος του, ύψους περίπου 100.000 ευρώ.

Η υπόθεση πήρε αναβολή για τον Μάιο του 2020 και ο γνωστός τραγουδιστής ανασυντάσσει τις δυνάμεις του προκειμένου να αντιμετωπίσει τα χρέη που δημιούργησαν οι επιχειρηματικές επιλογές προηγούμενων ετών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share