Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εσείς τον θυμάστε; Δείτε πώς είναι σήμερα ο Παύλος από τα "Εγκλήματα"!

Τι κάνει σήμερα;

6 Μαΐου 2019 09:30
Εσείς τον θυμάστε; Δείτε πώς είναι σήμερα ο Παύλος από τα

Έχετε αναρωτηθεί πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Παύλος από τα "Εγκλήματα";

Τον Παύλο τον γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή του στα "Εγκλήματα", την πιο επιτυχημένη μαύρη κωμωδία της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία ξεκίνησε να εκπέμπεται από τον Ant1, 21 χρόνια πριν.

Ο λόγος για τον Βασίλη Ευταξόπουλο, τον κατά κόσμον "Παύλο" της σειράς, ένα σοβαροφανή γιατρό, ο οποίος ερωτεύτηκε και αρραβωνιάστηκε την Κορίνα, μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, την οποία υποδύθηκε η αγαπημένη μας ηθοποιός, Μαρία Καβογιάννη.

Μετά τα "Εγκλήματα", συμμετείχε σε αρκετές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, χωρίς, ωστόσο, να πρωταγωνιστεί σε κάποια από αυτές.

Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός συνεχίζει να ασχολείται με αυτό που αγαπά, δηλαδή το θέατρο, ενώ την περσινή χρονιά συμμετείχε στην γνωστή κωμωδία, "Όταν σβήνουν τα φώτα", στο θέατρο Πειραιώς 131.

Θυμάστε την Λίλα από το «Άκρως Οικογενειακόν»; Μεγάλωσε και έγινε το όνειρο κάθε άνδρα!

Η υποκριτική αποτελεί για τα καλά παρελθόν για τη Μαρία Γαλέτα, η οποία εμφανίστηκε ως Λίλα Θεοτοκάτου στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άκρως Οικογενειακόν».

Αντικαθιστώντας την Ιφιγένεια Καλούτσα, η Μαρία αποτέλεσε μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς παιδικών ρόλων στην ελληνική τηλεόραση, με την ίδια να μην εκμεταλλεύεται τη δημοσιότητα που απέκτησε μέσω τη σήριαλ αυτού. Εν τέλει, επέλεξε ένα πολύ διαφορετικό επάγγελμα, ακολουθώντας καριέρα φαρμακοποιού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share