Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Μένιου Φουρθιώτη!

Δύσκολες ώρες!

4 Μαΐου 2019 16:25
Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Μένιου Φουρθιώτη!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υγεία του Μένιου Φουρθιώτη, μετά το τροχαίο.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είχε ένα τροχαίο ατύχημα το μεσημέρι του Σαββάτου την ώρα που κατευθυνόταν στο κανάλι Epsilon για την εκπομπή του!

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου εκεί έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις! Την εκπομπή σήμερα παρουσίασε η Νανά Παλαιτσάκη!

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, οι γιατροί διέγνωσαν κακώσεις στον αυχένα και αυτή την στιγμή που μιλάμε ο παρουσιαστής βρίσκεται στο σπίτι του με κολάρο!

Του συνέστησαν ακινησία και πολύ προσοχή!

Η Ένωση Κεντρώων διέψευσε ότι ο Φουρθιώτης θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του κόμματος!

Το κόμμα του Βασίλη λεβέντη διαψεύσε τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν πως ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του κόμματος!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της Ενωσης Κεντρώων δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο ζήτημα να είναι ο Μένιος Φουρθιώτης υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα και χαρακτήρισαν την είδηση που κυκλοφόρησε ως πρόωρο πρωταπριλιάτικο αστείο.

«Βόμβα» απο τον Μένιο Φουρθιώτη: «Κατεβαίνω υποψήφιος στις επόμενες εκλογές!»

Μια «βόμβα» πέταξε ο Μένιος Φουρθιώτης στα Αποκαλυπτικά της Κυριακής. Μάλιστα, οπαρουσιαστήςαιφνιδίασε ακόμα και τους συνεργάτες του με όσα είπε δηλώνοντας ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε τα εξής: «Θέλω να σας πω και κάτι για να ξέρετε, θα κατέβω υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας. Θα πούμε τα υπόλοιπα μέχρι τέλος Ιουλίου, οπότε θα ανακοινωθεί και επίσημα. Ούτε με πολιτικά χρώματα, ούτε με τίποτα… Έχω ζητήσει να αναλάβω το εμπορικό κομμάτι του συγκεκριμένου δήμου. Από τις πολύ μεγάλες εταιρείες της χώρας θα ζητήσω -επειδή αυτό το κανάλι χτίστηκε από το μηδέν στα οικονομικά και πουλήθηκε κερδοφόρο- να κάνουμε το ίδιο.

Θα ζητήσω να βοηθήσουν τους δημότες, τους ανθρώπους που δεν μπορούν να πάρουν φάρμακα, τους ανθρώπους που έχουν παιδιά και δεν μπορούν να βρουν θέσεις εργασίας και να έχουν ένα μηνιαίο ποσό σαν εισόδημα. Ετοιμαστείτε, γιατί το 2018 – 2019 θα είναι πολύ καυτή χρονιά, σας το υπόσχομαι. Και θα είναι ακόμα πιο αποκαλυπτική»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share