Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Nίκη Βίσση: "Δεν μπορώ να κοιμηθώ, ο Ψινάκης πως κοιμάται;"

"Μας ξέχασε η πολιτεία....!"

3 Μαΐου 2019 15:18
Nίκη Βίσση:

Καταπέλτης η αδερφή της Άννας Βίσση, Νίκη!

Η αδερφή της διάσημης τραγουδίστριας έχασε το σπίτι της στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε πει ότι διαμένει στο καμένο σπίτι και συγκεκριμένα στο υπόγειο. Το βράδυ της Πέμπτης (3/5), η Νίκη Μπούφη - Βίσση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» και περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που έζησε εκείνη και η οικογένεια της, όταν ξέσπασε η φωτιά στο Μάτι τον περασμένο Ιούλιο και κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της. Παράλληλα, εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ακόμα και σήμερα, οκτώ μήνες μετά την πυρκαγιά, αφού διαμένει στο υπόγειο του σπιτιού της, το μόνο δωμάτιο που μπόρεσε να διασωθεί από τις φλόγες.

«Το θέμα δεν είναι το δικό μου σπίτι, είναι 500 σπίτια ολοσχερώς καμένα. Αποφασίσαμε με τον άντρα μου και τα παιδιά να μείνουμε στο υπόγειο του καμένου μας σπιτιού. Το βράδυ της πυρκαγιάς ήμουν με την Άννα για συναυλία στη Θεσσαλονίκη. Ζήσαμε τον απόλυτο θάνατο. Ένιωσα το ίδιο συναίσθημα όταν έχασα τον πατέρα μου. Θύμωσα πολύ με τον Δήμο, με τον Δήμαρχό μας, τον Ηλία Ψινάκη. Όχι, δεν τον είχα ψηφίσει. Είδα τη συνέντευξή του στον Σρόιτερ και τη σχολίασα στο Facebook. Δεν μπορεί να πει κάποιος άνθρωπος ότι κοιμάται μετά από αυτό. Και καλά να είχε κάνει, δεν κοιμάσαι.

Δεν μπορώ να κοιμηθώ ακόμα, παίρνω χάπια για να κοιμηθώ. Βλέπω φίλους μου, βλέπω παιδάκια, βλέπω ανθρώπους που το ζήσανε και λέω ρε παιδί μου αυτός ο άνθρωπος πώς μπορεί και κοιμάται; Δεν έβαλα την Άννα να τον πάρει τηλέφωνο, τον πήρα εγώ, γιατί τον ξέρω και πήγα και τον βρήκα. Δεν είναι κακός, απλά δεν ξέρει. Πες ότι εκείνη τη μέρα έφταιγαν όλοι οι άλλοι και δεν έφταιγε ο Δήμος, την επόμενη μέρα που είσαι; Που είσαι; Που δεν ήρθε ποτέ. Εμένα προσωπικά μου είπε ότι είναι στο επιχειρησιακό κέντρο», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Νίκη Βίσση.

Δύσκολες ώρες για τη Βίσση!

Εννέα μήνες μετά τη φονική φωτιά στο Μάτι, ο τόπος άνθισε πάνω στα καμένα με τα ερείπια των σπιτιών να παραμένουν όπως τα άφησε στο πέρασμά της η πύρινη λαίλαπα. Ανάμεσά τους και το σπίτι που ζούσε η Νίκη Βίσση, η αδελφή της Άννας Βίσση. Η κάμερα του Happy Day και ο Μιχάλης Πλεμμένος την συνάντησαν στο υπόγειο του σπιτιού της, το μόνο σημείο που μπόρεσε να επιδιορθωθεί μετά τη φωτιά. Η Νίκη Βίσση πέρασε όλο τον δύσκολο χειμώνα εκεί και η περιγραφή της είναι συγκλονιστική:

«Μένω στο υπόγειο το οποίο επισκευάσαμε -γιατί κι εδώ κατέβηκε η φωτιά- αλλά αποφασίσαμε να μη φύγουμε ποτέ γιατί εδώ είναι ο τόπος μας. Ο χειμώνας βγήκε δύσκολα. Βάλαμε νάιλον από πάνω για τη μόνωση, γιατί και το κρύο που αντιμετωπίσαμε ήταν δυσάρεστο και η υγρασία, νερά

Τις πρώτες μέρες είχα πάει στην Άννα. Μετά ήταν δική μας απόφαση να παραμείνουμε εδώ. Δεν θέλαμε να απομακρυνθούμε. Βολεύτηκα σε μια μικρή κουζινίτσα που έχω φτιάξει με τα πιατάκια και τα ποτηράκια μου.

Έχουμε καταθέσει τον φάκελο την ανακατασκευή, δεν προχωρούν οι φάκελοι, ειδικά για τα κόκκινα σπίτια δεν έχει βγει καμία άδεια ακόμα. Για όσους ενοικιάζουν δεν έχει δοθεί ακόμα το επίδομα ενοικίου.Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που παίρνουν συσσίτια. Το 2019 στην Αθήνα ζούμε με συσσίτια από τον Στρατό.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τους 101 ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή. Γι’ αυτούς πρέπει ο τόπος να ζωντανέψει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share