Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαντώ Γαστεράτου: Για πρώτη φορά μας δείχνει τον άνδρα της!

Το κατάφερε μετά από 3,5 χρόνια!

3 Μαΐου 2019 13:01
Μαντώ Γαστεράτου: Για πρώτη φορά μας δείχνει τον άνδρα της!

Η Μαντώ Γαστεράτου έπειτα από 3,5 χρόνια κατάφερε να πείσει τον σύζυγό της και να ανεβάσουν κοινή φωτογραφία στο instagram!

Το ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο!

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Μαντώ Γαστεράτου παντρεύτηκε τον Νίκο Ισηγόνη, έχοντας συμπληρώσει σήμερα περίπου 3,5 χρόνια που είναι μαζί και 8 μήνες έγγαμου βίου!

Μετά από τόσο καιρό, λοιπόν, η παρουσιάστρια έπεισε τον αγαπημένο της και ανέβασαν κοινή φωτογραφία στο instagram!

«Μετά από 3,5 χρόνια σχέσης και 8 μήνες γάμου τον έπεισα να δημοσιεύσω και μια φωτογραφία μαζί του... και διάλεξε αυτή που φαίνεται μισός lol», έγραψε στη λεζάντα.

Την αναγνωρίζετε; Το κορίτσι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Μία φωτογραφία από το παρελθόν της ανέβασε η πασίγνωστη παρουσιάστρια και μας άφησε άφωνους!

Ο λόγος για την Μαντώ Γαστεράτου! Η παρουσιάστρια δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία από το παρελθόν γράφοντας:

«Αγαπητέ follower, πιθανότατα από τη στιγμή που έχεις επιλέξει να κάνεις follow αυτόν τον λογαριασμό, θα πέσεις πάνω σε αυτή τη photo των εφηβικών μου χρόνων… Το κορίτσι που βλέπεις στη παραπάνω φωτογραφία, είμαι εγώ. Ναι εγώ είμαι, με μια εμφάνιση που μπορεί να μην θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή εικόνα που έχεις για εμένα, δεν θα σταθώ όμως σε αυτό. Εκείνη τη χρονιά μετά από 12 χρόνια ζωής πάνω σε αυτό τον πλανήτη, συνειδητοποίησα ότι μεγάλωσα.

Κατανόησα ότι δεν ήμουν πλέον το αγοροκόριτσο που έπαιζε μπάλα με τα κουτάκια στο προαύλιο του σχολείου, ότι έπρεπε να σταματήσω να καμπουριάζω για να μην φαίνεται το στήθος μου, ότι πια μου άρεσε να παίζω με κούκλες και να φτιάχνω λευκώματα με αγαπημένους stars εκτός από το να ασχολούμαι με τα στρατιωτάκια και τα αυτοκινητάκια του αδερφού μου… Συμβιβάστηκα με την γυναίκεια μου φύση ένα Σεπτέμβριο, όταν για πρώτη φορά είπα στον εαυτό μου «Μαντώ μεγάλωσες, σε αυτό το παραμύθι δεν ζεις στην Χωρά του Ποτέ και δεν είσαι ο Πίτερ Παν». Έκανα θυμάμαι 3 μήνες να αποδεχτώ την «νέα κατάσταση» που θα με συνόδευε για πολλά ακόμα χρονιά στην ζωή μου».

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share