Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Ο Θεός δεν μου έδωσε παιδί γιατί...": Συγκλονίζει η Ρούλα Κορομηλά για το μωρό της!

Σπαράζει καρδιές!

3 Μαΐου 2019 12:03

Η Ρούλα Κορομηλά είναι μια μαχήτρια! Έχει μάθει να πολεμά και έχει καταφέρει τα πάντα στην ζωή της! Τα πάντα εκτός από το μεγάλο της όνειρο να γίνει μητέρα! Μια προσπάθεια που την καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι!

Την αποκάλυψη είχε κάνει ο Γιώργος Θεοφάνους σε παλαιότερη εμφάνισή του στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά!

«Πριν από δέκα χρόνια, σε παραλία της Χαλκιδικής, ακούω μία φωνή από πίσω μου: ”Γιώργο;”. Και βλέπω έναν άνθρωπο και ρωτάω : ΄΄ποιά είσαι;”. Μου λέει: ”Η Ρούλα”. Παιδιά ήταν τόσο άρρωστο το κορίτσι αυτό, μετά από τόσες προσπάθειες για να κάνει παιδί. Για να γίνεις μαμά ρε γαμώτο. Αυτό ήταν. Και πήγαμε και μαζί στη Σουρωτή. Και καθίσαμε μαζί με τις καλόγριες και την ηγουμένη και κάναμε μία παράκληση. Και η Ρούλα σηκώθηκε. Γιατί ήταν στο καρεκλάκι στο αναπηρικό. Και σηκώθηκε το κορίτσι μου. Γι΄ αυτό η Ρούλα δεν ξεχνά ποτέ την Παναγιά!», είπε χαρακτηριστικά ο μετρ των επιτυχιών.

Ο θάνατος χτύπησε την πόρτα της Ρούλας Κορομηλά: Την έριξε σε κατάθλιψη!

Μπορεί πλέον να έχει αλλάξει σελίδα στην ζωή της όμως αν πάμε δέκα χρόνια πίσω η Ρούλα Κορομηλάείχε περάσει έναν πολύ δύσκολο χρόνο!

Συγκεκριμένα ήταν το 2007-2008 όταν η Ρούλα Κορομηλά έχασε τον πατέρα της, Σταύρου Κορομηλά, στο μνημόσυνο του οποίου μάλιστα δεν είχε δώσει το παρόν, καθώς ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είχε επιλέξει να βρίσκεται απομονωμένη στο σπίτι της στην Κάτω Κηφισιά!

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν είχε καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει την ανασφάλειά της από την περιπέτεια της υγείας της, η οποία έχει επηρεάσει την εξωτερική της εμφάνιση, κι έτσι προτίμησε να μην παρευρεθεί σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την οικογένειά της.

Ο θάνατος του αγαπημένου της πατέρα ήταν άλλωστε ένα κομβικό γεγονός για τη μετέπειτα ζωή της Ρούλας, καθώς λίγους μήνες αργότερα θα αρρώσταινε αλλά και θα αποφάσιζε να δώσει τέλος στον επταετή γάμο της με τον Νάσο Γαλακτερό.

«Μην το παρεξηγείτε το Ρουλάκι μου... τώρα είναι καλύτερα» έλεγε και ξανάλεγε η κυρία Αργυρένια σε όλους όσοι περίμεναν να δουν από κοντά τη Ρούλα, η οποία μπορεί να μη βρισκόταν εκεί με την παρουσία της, ήταν όμως σίγουρα παρούσα με τη σκέψη και την καρδιά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share