Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μαυροφορούσα και βυθισμένη στο πένθος της η Αννίτα Πάνια!

Τραγικές στιγμές! Λύγισε η παρουσιάστρια!

3 Μαΐου 2019 07:58
Μαυροφορούσα και βυθισμένη στο πένθος της η Αννίτα Πάνια!

Το δικό της αντίο στον πατέρα της, Ανδρέα είπε το μεσημέρι της Πέμπτης η Αννίτα Πάνια!

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο Κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας όπου λίγο μετά τις 4 το απόγευμα σήμερα Πέμπτη, έγινε η κηδεία του πατέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες στα 81 του χρόνια.

Ο πατέρας της παρουσιάστριας έπασχε από αλτσχάιμερ και η ίδια είχε μιλήσει δημόσια πριν δυο χρόνια για το πρόβλημα αυτό λέγοντας: «Ψιλοκόλλησα με το Αλτσχάιμερ, γιατί ζω το ίδιο με τον μπαμπά μου. Ο μπαμπάς μου βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και αν τελικά αντιλαμβάνονται αυτό που τους συμβαίνει είναι λίγο, έως πολύ άγριο!».

Μάλιστα χτες σας παρουσιάσαμε πως ο θάνατος του πατέρα της δεν ήταν το μοναδικό χτύπημα! Πριν από δύο χρόνια, η παρουσιάστρια είχε καλεσμένο στην εκπομπή της τον ηθοποιό Γιώργο Γιαννόπουλο και τότε ο πρωταγωνιστής της σειράς «Το Σόι Μου» είχε εξομολογηθεί πως η μητέρα του είχε πεθάνει, νικημένη από την νόσο του Αλτσχάιμερ.

Τότε, η Αννίτα Πάνια είχε πει συγκινημένη: «Ψιλοκόλλησα με το Αλτσχάιμερ, γιατί ζω το ίδιο με τον μπαμπά μου.

Ωστόσο η Αννίτα Πάνια είχε τον πατέρα της σαν Θεό, ειδικά μετά την ξαφνική απώλεια της μητέρας της πριν από λίγα χρόνια!

Μάλιστα η παρουσιάστρια είχε μιλήσει ανοικτά στο πρόσφατο παρελθόν για την απώλεια αυτή: «Αισθάνθηκα πολλά πράγματα που δεν έχει νόημα να τα περιγράψω σε μια συνέντευξη. Την ίδια ώρα ήρθε στην οικογένειά μας ένα νέο μέλος, ο γιος της Σοφίας τον οποίο περίμενε με μεγάλη λαχτάρα η μητέρα του, αφού το παιδί αυτό είναι σαν αδελφάκι του γιου μου. Η ζωή όμως παίζει τα δικά της παιχνίδια, καθώς αντικαθιστά πρόσωπα και πράγματα».

Πανωλεθρία για την Αννίτα Πάνια: Στην φυλακή για ανθρωποκτονία ο...

Τον γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια και η είδηση της φυλάκισης για ανθρωποκτονία "πάγωσε" και την ίδια την παρουσιάστρια!

Με ποινή φυλάκισης 3 ετών με 3ετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου ένας κάτοικος Αρχαγγέλου, που κρίθηκε ένοχος ανθρωποκτονίας από αμέλεια, σε τροχαίο δυστύχημα, με θύμα τον Κωνσταντίνο Αργυράκη.

Ο Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε στο δικαστήριο να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης 4 ετών και να μετατραπεί αυτή, παρά το λευκό ποινικό του μητρώο, σε χρηματική έναντι 5 ευρώ ημερησίως, σε μια υπόθεση όπου όλη η Ρόδος είχε συγκλονιστεί.

Σημειώνεται ότι στην δίκη κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας γνωστός ιατρός του νησιού, που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας. Εντύπωσε προκάλεσε το γεγονός ότι ενώ το 46χρονο θύμα του τροχαίου, που προκάλεσε ο κατηγορούμενος, χαροπάλευε σε νοσοκομείο επί σειρά μηνών ο κατηγορούμενος δεν απέφυγε να παρουσιαστεί στην τηλεοπτική εκπομπή «Παρατράγουδα» της Αννίτα Πάνια και να δηλώσει ότι είναι «μηχανή του σεξ»!!

Το θέμα καυτηρίασαν χθες στην δίκη συγγενείς του αδικοχαμένου Αρχαγγελίτη Κωνσταντίνου Αργυράκη, που επέπληξαν τον κατηγορούμενο κατ’ επανάληψη γιατί δεν επέδειξε καμία μεταμέλεια και χθες σε τρίτη απολογία που έδωσε παρουσίασε ένα νέο σενάριο για να πείσει ότι δεν είχε προκαλέσει το ατύχημα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share