Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάλο προκάλεσε πασίγνωστος ηθοποιός βγαίνοντας φωτογραφία ολόγυμνος!

Τα έβγαλε όλα στη φόρα!

2 Μαΐου 2019 15:22
Σάλο προκάλεσε πασίγνωστος ηθοποιός βγαίνοντας φωτογραφία ολόγυμνος!

Ο διάσημος ηθοποιός Τσάνινγκ Τέιτουμ, απέδειξε ότι ξέρει να τιμά τα στοιχήματα που βάζει. Ο πρωταγωνιστής των ταινιών Magic Mike πέταξε όλα τα ρούχα του και ανέβασε την σέξι φωτογραφία, στην οποία κάνει ντους, στον λογαριασμό του στο instagram.

Ο Τέιτουμ έχασε το στοίχημα που έβαλε με την σύντροφό του και τραγουδίστρια Jessie J. Ο χαμένος της παρτίδας του παιχνιδιού Τζένγκα έπρεπε να πληρώσει το τίμημα. Όπως είχαν συμφωνήσει ο νικητής θα διάλεγε μία σέξι φωτογραφία από το κινητό του χαμένου και θα την ανέβαζε στο instagram. Σίγουρα οι θαυμάστριες του ηθοποιού, ευγνωμονούν την τραγουδίστρια για την επιλογή της.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού! - «Έπαθα αποκόλληση στον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης»

Αποκάλυψη-σοκ έκανε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός για την εγκυμοσύνη της, καθώς στον πέμπτο μήνα έπαθε αποκόλληση!

Η ηθοποιός πέρασε πολύ δύσκολες ώρες και έμεινε για 2 μήνες στο κρεβάτι.

Ο λόγος για την Μαρίνα Ασλάνογλου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA «Happy Day».

Αναλυτικά, είπε: «Ήμουν αρκετά αγχωμένη γιατί είχα μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Αναγκάστηκα να μείνω στο κρεβάτι για δύο μήνες περίπου και γινόντουσαν διάφορα πράγματα, τα οποία περνούσαν βέβαια.

Στον πέμπτο μήνα, ήμουν στο θέατρο, έπαιζα κανονικά παραστάσεις και έπαθα μια μικρή αποκόλληση και αναγκάστηκα και να σταματήσω τις παραστάσεις και να μείνω στο κρεβάτι για δύο μήνες.

Αγχώθηκα αλλά δεν το έβαλα κάτω, ήμουν πολύ αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά και πήγαν όλα καλά.

Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι κάτι θα πάει στραβά, ήμουν πολύ προσεκτική από τότε που μου είπε ο γιατρός να προσέχεις και ήρθε η ώρα 14 Μαρτίου και έκανα τον Κωνσταντίνο μου».

Όλα πήγαν καλά και ο μικρός Κωνσταντίνος μπήκε στην κολυμπήθρα τον περασμένο Γενάρη!

Παράλληλα, διαβάστε τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της η Δούκισσα Νομικού!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share