Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σία Κοσιώνη: Η απίστευτη αποκάλυψη της παρουσιάστριας για το δεύτερο παιδί!

Μας αιφνιδίασε!

1 Μαΐου 2019 08:52
Σία Κοσιώνη: Η απίστευτη αποκάλυψη της παρουσιάστριας για το δεύτερο παιδί!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της φαίνεται πώς περνά η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη δίπλα στους άνδρες της ζωής της, που δεν είναι άλλοι παρά ο σύζυγος της και ο γιος της!

Μάλιστα, όπως έχει δηλώσει η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, έχει τρελή αδυναμία στο παιδί της και φροντίζει να του αφιερώνει όσες περισσότερες ώρες μπορεί!

Η ίδια, σε παλαιότερη της συνέντευξη στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη "Ooh la la" είχε μιλήσει για όλες τις ευχάριστες αλλαγές στη ζωή της αλλά και για το γεγονός ότι έγινε για πρώτη φορά μητέρα!

Η ξανθιά παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μεταξύ άλλων απάντησε στο αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει χάσει 15 κιλά!

«Καλά, υπερβολές τώρα, βλέπεις να έχω χάσει 15 κιλά;», αναφέρει η Σία Κοσιώνη, ενώ αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη, είναι όλα πολύ καλά, διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο κλασική μάνα μπορώ, αλλά μέσα σε αυτές τις συνθήκες καταλαβαίνεις ότι είναι λίγο δύσκολο».

Στην συνέχεια, η Σάσα την ρώτησε και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού: «Κάτσε, ακόμα δεν γεννήσαμε το ένα. Είμαι μια χαρά, είμαι καλυμμένη πλήρως», απάντησε.

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Σία Κοσιώνη: "Προχωράμε μπροστά..."! Το μήνυμα όλο νόημα της δημοσιογράφου!

"Προχωράμε πάντα μπροστά...", ήταν το μήνυμα της Σίας Κοσιώνη!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, πόσταρε μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που πραγματικά μας έκανε να λιώσουμε...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share