Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απίστευτη τραγωδία: Πνίγηκε στη θάλασσα γνωστό μοντέλο!

Ο λόγος θα σας συγκινήσει!

30 Απριλίου 2019 22:12
Απίστευτη τραγωδία: Πνίγηκε στη θάλασσα γνωστό μοντέλο!

Η Caroline Bittencourt έκανε βαρκάδα με το σύζυγό της και τα δυο τους σκυλιά. Ενώ βρισκόντουσαν στα ανοιχτά, μια ισχυρή ριπή του ανέμου λόγω καταιγίδας, χτύπησε το καταμαράν και παρέσυρε τα δύο σκυλιά στη θάλασσα.

Το μοντέλο βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει τα σκυλάκια. Ο σύζυγός της την έχασε από τα μάτια του και έπεσε και αυτός στη θάλασσα, προσπαθώντας να την βρει. Ωστόσο, το πτώμα της ξεβράστηκε στην παραλία.

Πέθανε γνωστό μοντέλο σε ηλικία 37 ετών!

Σε ηλικία 37 πέθανε η Στέφανι Σερκ, γνωστό μοντέλο και ηθοποιός από τον Καναδά.

Ο ηθοποιός σύζυγός της Ντέμιαν Μπισίρ ανακοίνωσε με αφόρητο πόνο ότι η Στέφανι έφυγε ειρηνικά στις 20 Απριλίου.

Ο Ντέμιαν δεν διευκρίνισε την αιτία του θανάτου. "Αγαπητοί φίλοι, εκ μέρους των οικογενειών Σερκ και Μπισίρ Ναχέρα, με αβάσταχτο πόνο ανακοινώνω ότι στις 20 Απριλίου, η πολυαγαπημένη μας Στέφανι Σερκ, η λατρεμένη και αγαπημένη μου σύζυγος πέθανε ειρηνικά".

Και συνέχισε γράφοντας: "Είναι μία από τις πιο δύσκολες και θλιβερές στιγμές της ζωής μας και δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα μας πάρει να ξεπεράσουμε τον πόνο. Η όμορφη, αγγελική και ταλαντούχα παρουσία της Στέφανι θα μας λείψει αφόρητα. Θα την έχουμε στην καρδιά μας πάντα. Ευχαριστούμε όλους για τις προσευχές σας και με σεβασμό ζητάμε την κατανόησή σας ώστε να θρηνήσουμε ήρεμα και ιδιωτικά αυτές τις απίστευτα δύσκολες στιγμές. Είναι ελπίδα μας ότι η όμορφή μας Στέφανι, ο άγγελός μου και η αγάπη της ζωής μου, θα αναπαυθεί σε αιώνια ειρήνη".

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2010, ενώ το 2011 ο Ντέμιαν απέκτησε μία κόρη από προηγούμενη σχέση του. Οι δυο τους δεν είχαν παιδιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share