Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξαφανισμένη η Αννίτα Πάνια!

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

29 Απριλίου 2019 13:18
Εξαφανισμένη η Αννίτα Πάνια!

Εξαφανισμένη είναι η Αννίτα Πάνια, εδώ και αρκετό καιρό!

Τι εννοούμε; Μα φυσικά από τα social media!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του epsilon,η οποία πριν λίγες ημέρες είχε μια περιπέτεια με την αστυνομία, μπορεί να έχει Instagram, ωστόσο απ ότι φαίνεται δεν είναι και τόσο λάτρης των social media.

Εμείς μπήκαμε στο προφίλ της στο Instagram και είδαμε ότι η Αννίτα Πάνια έχει να κάνει κάποια ανάρτηση από τις 20 Ιανουαρίου. Δείτε την τελευταία της ανάρτηση:

Απίστευτο ξέσπασμα στην Αννίτα Πάνια! - Τηλεθεάτρια την έβρισε και την αποκάλεσε πουτ@ν@!

Η Αννίτα Πάνια είναι από τις πιο εκκεντρικές και ακομπλεξάριστες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης!

Αναμφισβήτητα είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που σε κάθε τους εμφάνιση καταφέρνουν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους, αφού κάθε τους κίνηση και κάθε τους δήλωση δεν μένει ασχολίαστη!

Παράλληλα, η Αννίτα Πάνια είναι και από τα πρόσωπα που είτε θα αγαπούν μέχρι λατρείας οι τηλεθέατές ή θα είναι φανατικοί haters με τα κακεντρεχή και πικρόχολα σχόλια τους να δίνουν και να παίρνουν!

Αυτό που κάνει την Αννίτα Πάνια να ξεχωρίζει είναι το εκρηκτικό της ταπεραμέντο, το ίδιαίτερο στυλ της και το «λαικό» παιδί που συνεχίζει να παραμένει!

Πέρα όμως από την ίδια παρουσιάστρια και οι καλεσμένοι που φιλοξενεί κατά καιρούς στις εκπομπές της είναι εξίσου εκκεντρικοί και καταφέρνουν να συγκεντρώσουν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Ωστόσο, στις εκπομπές της δεν λείπουν τα παραλειπόμενα,, αφού τα ξεσπάσματα από τους τηλεθέατες που παρεμβαίνουν τηλεφωνικά δεν είναι λίγα!

Με το παρακάτω απόσπασμα, η Αννίτα Πάνια σίγουρα δεν περίμενε να ακούσει κάτι τέτοιο όταν έβγαζε on air την τηλεθεάτρια που την έβρισε!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έγκυος η Αννίτα Πάνια; Αυτός είναι ο λόγος του δεύτερου γάμου!

Σαν κεραυνός έπεσε πριν λίγες ημέρες η είδηση πως η Αννίτα Πάνια ετοιμάζεται να παντρευτεί για δεύτερη φορά, μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα!

Την αποκάλυψη έκανε γνωστό περιοδικό και εμείς από την πρώτη στιγμή σας αποκαλύψαμε πως δεν ισχύει η είδηση καθώς η Αννίτα Πάνια είχε δηλώσει στο παρελθόν πως είναι κατά του γάμου και μάλιστα πως δεν "καιγόταν" να παντρευτεί με τον Νίκο Καρβέλα!

Αυτή η δήλωση της φούντωσε και σενάρια που την θέλουν πιθανόν να είναι έγκυος για δεύτερη φορά, από τον σύντροφό της Νίκο Σαμοΐλη! Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η φήμη αυτή και γι αυτό βγήκε και το σενάριο που εμφανίζει γάμο στο προσκήνιο!

Ωστόσο εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr σας ξεκαθαρίζουμε πως ούτε εγκυμοσύνη "παίζει" αλλά ούτε και "στεφάνι"!

Το ζευγάρι είναι απόλυτα ευτυχισμένο και θέλει να συνεχίζει να ζει μαζί αγαπημένο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share