Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023

Ντίνος Καρύδης: Η απώλεια που τον συγκλόνισε!

Μια πολύ συγκινητική ιστορία...

29 Απριλίου 2019 10:40
Ντίνος Καρύδης: Η απώλεια που τον συγκλόνισε!

Μια πολύ συγκινητική ιστορία, την οποία συνόδευσε με μια σχολική φωτογραφία από όταν ήταν στην Τετάρτη Δημοτικού μοιράστηκε ο Ντίνος Καρύδης μέσω Facebook.

Ο αγαπημένος ηθοποιός θυμήθηκε τον συμμαθητή του ο οποίος μοιράστηκε μαζί του το φτωχικό του κολατσιό… Ένα κομμάτι ψωμί και 4 ελιές. Αυτός ο φίλος δυστυχώς έφυγε από τη ζωή και ο Ντίνος Καρύδης είναι συγκινημένος αφού θεωρεί ότι δεν του «ξεπλήρωσε» ποτέ αυτό που έκανε εκείνος…

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Παραμονές Πάσχα. Λίγες μέρες πριν κλείσουν τα σχολεία για την Μεγάλη Εβδομάδα. Εγώ, 8 ετών, στην Τετάρτη Δημοτικού. Σαρακοστή, νηστεία. Τις 40 μέρες αυτές, νηστεύαμε από επιλογή. Τις υπόλοιπες, από ανάγκη, γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Φτώχεια, και των γονέων.

Στο μεγάλο διάλειμμα, το δεύτερο, βγήκα με ένα φιλαράκι μου στην αυλή του σχολείου. Το στομάχι μου «γουργούριζε», αλλά δεν είχα κάτι να του ρίξω μέσα. Είπα να παίξουμε, αλλά ο συμμαθητής μου με τράβηξε σε μια γωνιά, καθίσαμε και άνοιξε μια μαντήλα που είχε βγάλει από την τσάντα του. Είχε μέσα, μια φέτα ψωμί και τέσσερις ελιές. Έριξα μια κλεφτή ματιά και μετά κάρφωσα το βλέμμα μου στο χώμα. Ξέρετε, τότε είχαμε αξιοπρέπεια, που δεν μας την δίδαξε κανείς με λόγια, αλλά οι γονείς μας με τις πράξεις τους.

Ένιωσα το βλέμμα του συμμαθητή μου. Ένιωσα και το σκούντημα στον ώμο μου. Σήκωσα το κεφάλι και τον κοίταξα στα μάτια. Είχε σπάσει τη φέτα του ψωμιoύ στη μέση και μου έδινε το ένα κομμάτι. Και τις δύο ελιές.

Τα πήρα βουβά κι αρχίσαμε κι οι δυο να τρώμε. Ένιωσα μια αλμύρα στο ψωμί αλλά δεν παραξενεύτηκα. Ήξερα ότι ήταν από τα δάκρυα ευγνωμοσύνης για τον μικρό μου φίλο και συμμαθητή.

Και τώρα κλαίω, γιατί ο φίλος μου έχει φύγει, εδώ και καιρό, για το μεγάλο ταξίδι, κι εγώ δεν μπόρεσα να κάνω ποτέ κάτι τόσο μεγάλο γι’ αυτόν, που να πλησιάζει, έστω, την τεράστια πράξη του. Μεγάλο βάρος στην ψυχή μου»!

Ντίνος Καρύδης: Ποιες είναι οι εξελίξεις στο πρόβλημα υγείας του;

Ντίνος Καρύδης: Ποιες είναι οι εξελίξεις στο πρόβλημα υγείας του;

Όλοι θυμούνται το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη τον περασμένο Μάιο, με τη ρίψη χημικών στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία όπου συμμετείχε ο πασίγνωστος ηθοποιός Ντίνος Καρύδης.

Τότε, είχε βρεθεί και πάλι στο νοσοκομείο, προκειμένου να του αφαιρεθεί υγρό από τους πνεύμονές του.

Σήμερα, με μια νέα του ανάρτηση ο Ντίνος Καρύδης θέλησε να μοιραστεί μαζί με τους ακόλουθούς του τη κατάσταση της υγείας του αλλά και όλα όσα τον ταλαιπωρούν.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram γράφοντας: "ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ !!! "Επισκέφθηκα τον καρδιολόγο για τον βηματοδότη καρδιάς-ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Μακάρι να είμαι καλά τον Οκτώβρη. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.

Δεν αντέχω άλλο μακριά απ' την ανάσα, τη σιωπή, το γέλιο, και το δάκρυ του αγαπημένου θεατρόφιλου κοινού και γιατί όχι το χειροκρότημά του. Του κοινού που δεν με πρόδωσε ποτέ Βοήθησέ με Παναγιά μου!".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share