Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ευχάριστα νέα για την Ελένη Χατζίδου! Παντρεύεται με τον Ετεοκλή Παύλου!

Η ώρα η καλή!

27 Απριλίου 2019 18:20
Ευχάριστα νέα για την Ελένη Χατζίδου! Παντρεύεται με τον Ετεοκλή Παύλου!

Η ώρα η καλή να ευχηθούμε στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου! Το αγαπημένο ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί μετά την εντυπωσιακή πρόταση γάμου που έκανε ο Ετεοκλής στην αγαπημένη του!

Παντρεύονται η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου και η τραγουδίστρια δημοσίευσε την εντυπωσιακή πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της.

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, το ζευγάρι ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

«Θα ήμουν τρελή αν έλεγα όχι Ε?Καλή ανάσταση σε όλους», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο μήνυμα της συνόδευσε το εντυπωσιακή βίντεο από την στιγμή που ο Ετεοκλής Παύλου της έκανε πρόταση γάμου με ένα απίστευτο μονόπετρο.

Πηγή: youweekly.gr

Ελένη Χατζίδου: Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας για το χειρουργείο και η φωτογραφία που ανέβασε!

Με μια φωτογραφία η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει, καθώς δεν μπορούσε να γίνει μανούλα.

Η τραγουδίστρια μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες αναφέρθηκε στην ένεση που πρέπει να κάνει κάθε μέρα για να προστατεύει το έμβρυο.

Συγκεκριμένα η Ελένη Χατζίδου, τον περασμένο Σεπτέμβριο χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο για αφαίρεση πολύποδα, που όπως της είπε ο γυναικολόγος της ήταν η αιτία που δεν μπορούσε στο παρελθόν να μείνει έγκυος.

Ωστόσο, όλα τελείωσαν και η τραγουδίστρια με τον Ετεοκλή Παύλου σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Παράλληλα, διαβάστε το σχόλιο και την.,.. πρόβλεψη της Ελένη Μενεγάκη για το φύλο του μωρού της Ελένης Χατζίδου!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share