Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Baby boom! Η εγκυμοσύνη έκπληξη στην ελληνική showbiz!

Ποια περιμένει το πρώτο παιδάκι της;

27 Απριλίου 2019 14:35
Baby boom! Η εγκυμοσύνη έκπληξη στην ελληνική showbiz!

Σαν βόμβα έσκασε στην ελληνική showbiz η εγκυμοσύνη γνωστής συνεργάτιδας αγαπημένου παρουσιαστή! Ποια είναι η παρουσιάστρια που περιμένει το πρώτο της παιδάκι;

Ο αγαπημένος παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα φέτος έχει δυνατά χαρτιά δίπλα του και ένα από αυτά είναι η παρουσιάστρια που είναι έγκυος! Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για όλους φυσικά!

Πληροφορίες όπως έγιναν γνωστές μαρτυρούν την εγκυμοσύνη της γνωστής συνεργάτιδας του Αντώνη Κανάκη!

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνεργάτιδα του Αντώνη Κανάκη βρίσκεται στο έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Είναι σε όλους γνωστό ότι ο Αντώνης Κανάκης έχει επιστρέψει δυναμικά στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, με τις δυο εκπομπές που παρουσιάζει, το «Ράδιο αρβύλα» και το «Βινύλιο».

Στο «Βινύλιο» την δεύτερη εκπομπή του Αντώνη Κανάκη βλέπετε την μέλλουσα μανούλα-παρουσιάστρια της εκπομπής! Να σας θυμίσουμε όμως ότι και στην ίδια εκπομπή συμμετέχει και ο άντρας της!

Ελένη Χατζίδου: Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας για το χειρουργείο και η φωτογραφία που ανέβασε!

Με μια φωτογραφία η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει, καθώς δεν μπορούσε να γίνει μανούλα.

Η τραγουδίστρια μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες αναφέρθηκε στην ένεση που πρέπει να κάνει κάθε μέρα για να προστατεύει το έμβρυο.

Συγκεκριμένα η Ελένη Χατζίδου, τον περασμένο Σεπτέμβριο χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο για αφαίρεση πολύποδα, που όπως της είπε ο γυναικολόγος της ήταν η αιτία που δεν μπορούσε στο παρελθόν να μείνει έγκυος.

Ωστόσο, όλα τελείωσαν και η τραγουδίστρια με τον Ετεοκλή Παύλου σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Παράλληλα, διαβάστε το σχόλιο και την.,.. πρόβλεψη της Ελένη Μενεγάκη για το φύλο του μωρού της Ελένης Χατζίδου!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share