Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νίκος Χατζηνικολάου: Αποκάλυψη βόμβα! - Τι ρόλο έπαιξε στον χωρισμό πασίγνωστου ζευγαριού;

Τρομερό παρασκήνιο!

27 Απριλίου 2019 12:28
Νίκος Χατζηνικολάου: Αποκάλυψη βόμβα! - Τι ρόλο έπαιξε στον χωρισμό πασίγνωστου ζευγαριού;

Εσείς άραγε το γνωρίζατε τι ρόλο έπαιξε ο δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου στο χωρισμό πασίγνωστου ζευγαριού που έσκασε σαν βόμβα!

Ένα από τα διαζύγια που τάραξαν την ελληνική showbiz τα τελευταία χρόνια ήταν σίγουρα εκείνο ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά!

Έτσι ξαφνικά ένα Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου του 2016 έσκασε η είδηση βόμβα!

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, με κοινή παρουσία και στην ελληνική τηλεόραση, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους, από τον οποίο απέκτησαν δύο γιους, τον Γιάννη και τον Δημήτρη!

Την είδηση μάλιστα είχε κάνει γνωστή η εφημερίδα που ανήκει στον κουμπάρο τους, Νίκο Χατζηνικολάου!

Η Real News σε ένα κυριακάτικο πρωτοσέλιδα είχε αποκαλύψει πως το διάσημο ζευγάρι θα τραβήξει χωριστούς δρόμους και αυτό μόνο τυχαίο δεν ήταν αφού ο δημοσιογράφος ήταν εκείνος ο οποίος βοήθησε στο να κάνουν ένα βήμα παρακάτω και να τους δώσει την ασφάλεια να μπορέσουν και οι δύο να του εμπιστευτούν κάτι τέτοιο και να δημοσιοποιηθεί το διαζύγιό τους!

Θρίλερ: Μια ανάσα από τον θάνατο έφτασε ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο παρελθόν στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

«Το πρώτο και το δεύτερο χειρουργείο -γιατί έκανα τέσσερα στη σειρά- ήταν πολύ σοβαρά χειρουργεία. Το πρώτο ήταν ένα καρκινάκι στο θυρεοειδή που το πετάξαμε, έφυγε πριν από τέσσερα χρόνια. Το δεύτερο ήταν ένα μεγάλο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Ένα χειρουργείο επτά ωρών που "κάθισε" την ημέρα που έβγαινε η εφημερίδα. Ευτυχώς πέτυχε», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι για να μην καταλάβει κανείς τίποτα, επέστρεψε στο δελτίο ειδήσεων με πρόσθετα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Είπε ακόμα ότι δεν του λείπε καθόλου η τηλεόραση αυτή την περίοδο «γιατί η τηλεόραση δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες των συμπολιτών μας», ενώ ανέφερε ότι το βράδυ των εκλογών θα τον δούμε σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share