Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σία Κοσιώνη: Πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο με τον Κώστα Μπακογιάννη; - Το ξέφρενο πάρτι και οι κοινές διακοπές!

Όλο το παρασκήνιο ενός μεγάλου έρωτα!

27 Απριλίου 2019 09:59
Σία Κοσιώνη: Πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο με τον Κώστα Μπακογιάννη; - Το ξέφρενο πάρτι και οι κοινές διακοπές!

Αν αναρωτιέστε πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ, Σίας Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη, εμείς είμαστε εδώ και σας έχουμε όλο το παρασκήνιο ενός μεγάλου έρωτα!

Για αρκετό χρονικό διάστημα… κυκλοφορούσε, πριν από καμιά 5ετια, στα δημοσιογραφικά γραφεία η πληροφορία πως υπάρχει ένα κρυφό lοve story ανάμεσα στον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, και τη γνωστή δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη.

Οι φωτογραφίες γνωστού περιοδικού, που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, από τις ξέγνοιαστες διακοπές τού ζεύγους στην Αντίπαρο, ήρθαν να επιβεβαιώσουν την είδηση.

Σε αυτές απεικονίζονται Μπακογιάννης-Κοσιώνη να περπατούν ανέμελα στα σοκάκια του νησιού, που σημειωτέον έχει γίνει hot προορισμός για πολλούς celebrities, διαχρονικά, αλλά και τώρα.

Το ευτυχές και «νεόκοπο» ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, γνωρίστηκε σε ένα πάρτι που διοργάνωσε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος για την ονομαστική του εορτή στις 30 Νοεμβρίου του 2013, όπου ο Κώστας Μπακογιάννης συνόδευε την αδερφή του, Αλεξία, στο γλέντι του καλού της.

Το πάρτι έγινε στην Ελληνοαμερικανική Ενωση, όπως συνήθιζε ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡνα διοργανώνει κάθε χρόνο.

Αμέσως όλοι οι παρευρισκόμενοι, από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας του Κώστα Μπακογιάννη με τη Σία Κοσιώνη, διέκριναν ότι υπάρχει «έρωτας» στην ατμόσφαιρα ή… αγγλιστί «love is in the air».

Τη βραδιά εκείνη δεν σταματούσαν τα τρυφερά τετ-α-τετ μεταξύ τους.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, το ζευγάρι έβγαινε συχνά «τετράδα» με την Αλεξία Μπακογιάννη και τον Ανδρέα Παπαδόπουλο. Εκείνος προσφάτως χωρισμένος από την Κάλλια Καμπουρίδη και εκείνη από τον αθλητικογράφο και σκηνοθέτη Μιχάλη Λεάνη.

Μάλιστα, φωτογραφίες από εξόρμηση στα «μπουζούκια» έχουν κάνει τον γύρο των social media και των εφημερίδων, αποτελώντας και την επίσημη πρώτη δημόσια εμφάνισή τους.

Στις επικείμενες φωτογραφίες αν και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη δεν ήθελαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, γι’ αυτό και εμφανίστηκαν ο ένας απέναντι στον άλλο, προσπαθώντας να «μπερδέψουν» τους φωτογράφους και να δώσουν την εντύπωση πως συνδετικός κρίκος αυτής της παρέας ήταν η Αλεξία Μπακογιάννη.

Τώρα, όμως, όλα αλλάζουν και η Σία Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη περπατούσαν πιασμένοι χεράκι-χεράκι στα σοκάκια της Αντιπάρου, αψηφώντας τα αδιάκριτα βλέμματα κατοίκων και παπαράτσι, που ήθελαν διακαώς μία φωτογραφία με κάτι παραπάνω από φιλικό… ενσταντανέ.

Όλα αυτά ανήκουν φυσικά στο παρελθόν αφού πλέον Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης ζουν έναν ευτυχισμένο γάμο, έχοντας αποκτήσει μαζί και έναν κούκλο γιο!

Σία Κοσιώνη: Το νέο... σπίτι της παρουσιάστριας που μας άφησε με το στόμα ανοικτό!

Μία φωτογραφία από το καινούργιο της «σπίτι», δημοσίευσε η Σία Κοσιώνη στο Instagram και μας άφησε άφωνους!

Η Σία ωστόσο δεν ανέβασε το.... κανονικό της σπίτι αλλά την επαγγελματική στέγη της στο ΣΚΑΙ!

Η Σία Κοσιώνη, συγκεκριμένα παρουσίασε πρόσφατα το ολοκαίνουργιο, υπερσύγχρονο στούντιο ανέβασε περήφανη τη σχετική φωτογραφία στο Instagram!

Δείτε την ανάρτηση! Πραγματικά εντυπωσιακό:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share