Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ: Μια ανάσα από τον θάνατο έφτασε ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Σοκ!

26 Απριλίου 2019 13:02
Θρίλερ: Μια ανάσα από τον θάνατο έφτασε ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο παρελθόν στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

«Το πρώτο και το δεύτερο χειρουργείο -γιατί έκανα τέσσερα στη σειρά- ήταν πολύ σοβαρά χειρουργεία. Το πρώτο ήταν ένα καρκινάκι στο θυρεοειδή που το πετάξαμε, έφυγε πριν από τέσσερα χρόνια. Το δεύτερο ήταν ένα μεγάλο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Ένα χειρουργείο επτά ωρών που "κάθισε" την ημέρα που έβγαινε η εφημερίδα. Ευτυχώς πέτυχε», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι για να μην καταλάβει κανείς τίποτα, επέστρεψε στο δελτίο ειδήσεων με πρόσθετα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Είπε ακόμα ότι δεν του λείπε καθόλου η τηλεόραση αυτή την περίοδο «γιατί η τηλεόραση δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες των συμπολιτών μας», ενώ ανέφερε ότι το βράδυ των εκλογών θα τον δούμε σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι.

Γυρίζει στα παλιά ο Νίκος Χατζηνικολάου! Έκτακτη τοποθέτηση!

Στα... παλιά φαίνεται πως γυρίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου με τις αναρτήσεις του!

Συγκεκριμένα, ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Ant1, φαίνεται πως αναπολεί τις παλιές εποχές, τις εποχές που ακόμα δεν είχε καταφέρει να κατακτήσει το χώρο της δημοσιογραφίας.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, θέλοντας να ευχηθεί για το Πάσχα, έκανε μια ανάρτηση, πριν λίγες ημέρες, στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με μια φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν.

Ο δημοσιογράφος είχε πει πως "Στοχεύω ψηλά", κάτι που σήμερα έχει καταφέρει, αφού μιλάμε για έναν από τους καλύτερους δημοσιογράφους.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: "Καληνύχτα! Καλή Ανάσταση! Με υγεία! Το εξώφυλλο είναι... πρόσφατο!", κάνοντας φυσικά χιούμορ για τη φωτογραφία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share