Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χωρισμός Ρουβά - Ζυγούλη: Στον δικηγόρο για το διαζύγιο!

Ραγδαίες εξελίξεις!

26 Απριλίου 2019 09:56
Χωρισμός Ρουβά - Ζυγούλη: Στον δικηγόρο για το διαζύγιο!

Και όμως ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ήδη στον δικηγόρο για το διαζύγιό τους! Έχουμε ραγδαίες εξελίξεις και όλο το ρεπορτάζ στο Vanda's blog!

Το ζευγάρι, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και όλες οι λεπτομέρειες είναι παραπάνω από καυτές!

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι παρά τα όσα ακούγονται, Σάκης και Κάτια δεν χωρίζουν! Είναι μαζί, πολύ αγαπημένοι αλλά και πολύ ενοχλημένοι με τις φήμες! Ανυπόστατα δημοσιεύματα τους θέλουν χωρισμένους και οι ίδιοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους!

Τι εννοώ; Αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog αναφέρουν πως Σάκης και Κάτια επισκέφτηκαν δικηγορικό γραφείο για να δουν τι μπορούν να κάνουν και πώς να κινηθούν νομικά ώστε να λήξει όλο αυτό το «σήριαλ» που έχει ξεκινήσει! «Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη είναι έξαλλοι, και ειδικά γιατί τα παιδιά τους έχουν φτάσει σε μια ηλικία που καταλαβαίνουν τα πάντα, οπότε θέλουν να κλείσει αυτός ο φαύλος κύκλος που έχει ανοίξει μια και καλή! Τα παιδιά θα επιστρέψουν στο σχολείο μετά το Πάσχα και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να ταράζονται άλλο... » μου ανέφερε πηγή πολύ κοντά στο ζευγάρι και μεταξύ μας, δεν έχουν και άδικο....

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share