Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκυος η Αννίτα Πάνια; Αυτός είναι ο λόγος του δεύτερου γάμου!

Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια!

26 Απριλίου 2019 08:45
Έγκυος η Αννίτα Πάνια; Αυτός είναι ο λόγος του δεύτερου γάμου!

Σαν κεραυνός έπεσε πριν λίγες ημέρες η είδηση πως η Αννίτα Πάνια ετοιμάζεται να παντρευτεί για δεύτερη φορά, μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα!

Την αποκάλυψη έκανε γνωστό περιοδικό και εμείς από την πρώτη στιγμή σας αποκαλύψαμε πως δεν ισχύει η είδηση καθώς η Αννίτα Πάνια είχε δηλώσει στο παρελθόν πως είναι κατά του γάμου και μάλιστα πως δεν "καιγόταν" να παντρευτεί με τον Νίκο Καρβέλα!

Αυτή η δήλωση της φούντωσε και σενάρια που την θέλουν πιθανόν να είναι έγκυος για δεύτερη φορά, από τον σύντροφό της Νίκο Σαμοΐλη! Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η φήμη αυτή και γι αυτό βγήκε και το σενάριο που εμφανίζει γάμο στο προσκήνιο!

Ωστόσο εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr σας ξεκαθαρίζουμε πως ούτε εγκυμοσύνη "παίζει" αλλά ούτε και "στεφάνι"! Το ζευγάρι είναι απόλυτα ευτυχισμένο και θέλει να συνεχίζει να ζει μαζί αγαπημένο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Τέλος εποχής για την Αννίτα Πάνια: Η μεγάλη απόφαση!

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την Αννίτα Πάνια στον ρόλο της παρουσιάστριας σε διάφορες εκπομπές ωστόσο αποφάσισε να κάνει μια στροφή στην καριέρα της, βάζοντας ένα τέλος στην αρχική της απόφαση να μην κάνει κάτι άλλο πέρα της... παρουσίασης!

Συγκεκριμένα η Αννίτα Πάνια αναμένεται να πάρει μέρος στο πέμπτη remake της ταινίας "Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα" σε ρόλο ηθοποιού!

Τα γυρίσματα έχει αρχίσει ο σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης. Ενώ η ταινία αναμένεται να βγει επίσημα στους κινηματογράφους τον Οκτώβρη του 2019.

«Κάνουμε γυρίσματα παντού. Σε σχολεία, αυλές, καφετέριες και clubs», αναφέρει ο σκηνοθέτης της ταινίας που είναι συνδεδεμένη με τα πιο αθώα μας χρόνια. Στο πρωταγωνιστικό καστ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του People, θα δούμε τους Ελένη Φιλίνη, Πασχάλη Τσαρούχα, Θοδωρή Ρουμπάνη, στη μουσική τον Τόνι Σφήνο ενώ σε ρόλο – έκπληξη θα έχει στην ταινία η Αννίτα Πάνια.

«Θα υποδυθεί μία ψυχολόγο και έτσι, θα κάνει ουσιαστικά το κινηματογραφικό της ντεμπούτο», λέει χαρακτηριστικά ο Όμηρος Ευστρατιάδης λίγα λεπτά πριν μπει ξανά στο γύρισμα.

Διάψευση: Δεν είχε ποτέ σχέση η Αννίτα Πάνια με τον...

Πολλά έχουν γραφτεί για την προσωπική ζωή της Αννίτας Πάνια! Η ίδια από την άλλη έχει σε άμεση προτεραιότητα τον γιο της Ανδρέα και δεν δίνει σημασία σε ότι γράφονται!

Προσπαθεί να κρατήσει μακριά από την επικαιρότητα την προσωπική της ζωή και η αλήθεια είναι πως τα καταφέρνει περίφημα!

Πρόσφατα ωστόσο διάφορα Μέσα ανέφεραν πως η Αννίτα Πάνια διατηρεί δεσμό με τον συνεργάτη της στην εκπομπή, Βασίλη Νομικό!

Ωστόσο πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της παρουσιάστρια αναφέρουν ότι ουδέποτε η Αννίτα Πάνια είχε σχέση με τον Βασίλη Νομικό, απλά είναι δύο πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες!

Η Αννίτα Πάνια φαίνεται να περνάει υπέροχα μόνη και να απολαμβάνει την ζωή της στο πλάι του άνδρα της ζωής της που δεν είναι άλλος από τον γιο της!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share