Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε; Ο άνδρας της φωτογραφίας είναι μπαμπάς πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή!

Πάθαμε πλάκα!

25 Απριλίου 2019 21:15
Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε; Ο άνδρας της φωτογραφίας είναι μπαμπάς πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή!

Ο κύριος που ποζάρει στην φωτογραφία είναι ο μπαμπάς πασίγνωστου Έλληνας τραγουδιστή! Τον αναγνωρίσατε;

Τώρα που είναι Πάσχα επισκέφθηκε τους γονείς του και τράβηξαν μια selfie.

Ο λόγος για τον μπαμπά του Γιώργου Τσαλίκη, τον οποίο επισκέφθηκε με την οικογένεια του για τις πασχαλινές διακοπές.Ο τραγουδιστής βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του και μοιράζεται καθημερινά τα όμορφα τοπία και τις χαρούμενες στιγμές.

Σε μια από αυτές τις στιγμές πόζαρε με τον πατέρα του και την κοινή τους φωτογραφία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Γιώργος Τσαλίκης: Έγινε δημοτικός σύμβουλος στο Περιστέρι!

Θα βρίσκεται στον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη!

Από τις πίστες... στον πολιτικό στίβο κατεβαίνει ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Περιστερίου με τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία μαζί με τον κ.Παχατουρίδη και στην οποία αναφέρει: «Να με αξιώσει ο Θεός να μου δείξει ο κόσμος την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις εσυ Δήμαρχε μου , να αφήσουμε ένα επιπλέον αποτύπωμα αγάπης και δημιουργίας σε ένα από τους πιο σημαντικούς δήμους της χώρας μας , ένα δήμο στον οποίο έχεις κάνει μαζί με την καταπληκτική ομάδα σου θαύματα ! Μετά από 10 χρόνια που το συζητάμε νιώθω έτοιμος , χαρούμενος και είμαι δίπλα σου! Καλή μας επιτυχία»

Γιώργος - Δώρα Τσαλίκη: Οικογενειακή βόλτα στην Κηφισιά!

Η περασμένη Κυριακή ήταν μια ημέρα αφιερωμένη στη σύζυγο και στα τρία του παιδιά. Και η αλήθεια είναι ότι είχαμε αρκετό καιρό να δούμε −δημόσια τουλάχιστον− την οικογένεια Τσαλίκη σε πλήρη απαρτία.

Ο Γιώργος, η Δώρα, ο μεγαλύτερος γιος τους Βασίλης αλλά και οι δύο μικρότεροι, Χάρης και Άγγελος, αποφάσισαν να κάνουν απογευματινή έξοδο σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς και στη συνέχεια βόλτα σε γνωστό καφέ.

Η ημέρα εκείνη ήταν ιδιαίτερη, καθώς ο Χάρης είχε την ονομαστική του εορτή και φυσικά τα δικά του χατίρια στη διασκέδαση είχαν προτεραιότητα. Αν και ο Γιώργος είχε κοιμηθεί ελάχιστες ώρες, αφού επέστρεψε νωρίς το πρωί της Κυριακής από το νυχτερινό κέντρο «4711» όπου εμφανίζεται με τους ΟΝIRAMA, προτίμησε να θυσιάσει την ξεκούρασή του για να είναι μαζί με τη Δώρα και τα παιδιά.

«Η οικογένεια είναι κάτι ιερό για μένα. Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο. Κάποια στιγμή θα ήθελα να πατήσω ένα pause στη δουλειά για να είμαι με τα παιδιά», είναι μια δήλωση που πολύ συχνά κάνει ο Γιώργος. Πάντως, η καθημερινότητα τον δικαιώνει στις προθέσεις του, γιατί όταν δεν δουλεύει βρίσκει τρόπο και ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τα παιδιά του.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share