Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σάκης Τανιμανίδης: "Τσακώθηκε" δημόσια ο παρουσιαστής! Τι συνέβη;

Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

25 Απριλίου 2019 16:19
Σάκης Τανιμανίδης:

Δημόσια "πλακώθηκε" ο Σάκης Τανιμανίδης και έχουμε τις φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Τι συνέβη με τον παρουσιαστή του Survivor;

Ο Σάκης Τανιμανίδης, άνοιξε διάλογο με διαδικτυακό του φίλο ο οποίος του παραπονέθηκε γιατί σβήσει τα άσχημα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του, ενώ κρατάει μόνο τα θετικά.

«Κύριε Τανιμανίδη γιατί όταν δε σας αρέσει κάποιο σχόλιο μπλοκάρετε το λογαριασμό του ατόμου που σας έκανε το σχόλιο ..από τη στιγμή που το προφίλ σας είναι ανοιχτό θα πρέπει να δέχεστε τη κριτική ..διαφορετικά κάντε το ιδιωτικό να δέχεστε σχόλια μόνο πολύ δικών σας ατόμων ..!! Απαράδεκτος ..!! Και τώρα αν θέλετε μπλοκάρετε και το δικό ...δε θα με πείραξε καθόλου άλλωστε από αυτή σας τη πράξη φάνηκε το ποιόν σας και λυπάμαι πολύ γιατί σας είχα σε μεγαλύτερη εκτίμηση», έγραψε και δεν άργησε να έρθει η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη.

Ο παρουσιαστής του απάντησε γράφοντας: «Πρώτα θα σου απαντήσω και στη συνέχεια, αφού δεις το σχόλιο, θα σε κάνω και εσένα block! Το προφίλ μου είναι ανοιχτό σε όλους και όποιος θέλει να σχολιάσει θετικά η αρνητικά μπορεί να το κάνει. Αυτό που δεν μπορεί να κάνει κάποιος στο προφίλ μου είναι να βρίσει, να μιλήσει χυδαία ή να μην δείξει σεβασμό, όχι μόνο σε εμένα, αλλά σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο. Ακόμα περισσότερο μάλιστα εάν αυτό το κάνει μέσα από ένα ψεύτικο προφίλ με 0 posts, το οποίο πιθανόν έχει δημιουργήσει ώστε να μπορεί να βρίζει ελεύθερα στο internet κρύβοντας το πρόσωπο του πίσω από την ανωνυμία που του χαρίζει αυτό το ψεύτικο προφίλ... όπως ακριβώς και το δικό σου! Να είσαι καλά, και θα σου πρότεινα να ξοδεύεις πιο εποικοδομητικά το χρόνο σου, από το να δημιουργείς ψεύτικα προφίλ για να σχολιάζεις στα ασήμαντα (συγκριτικά με την πραγματική ζωή) social media».

Σάκης Τανιμανίδης: Δύσκολες στιγμές του παρουσιαστή με στηριγμά του την Χριστίνα Μπόμπα!

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη για να τον στηρίξει στα δύσκολα!

Συνέβη κάτι; Κι αν ναι, τι;
Έχει μία μοναδική ικανότητα να μηδενίζει την απόσταση και τον χρόνο. Να μετακινείται μεταξύ δύο ηπείρων με άνεση. Και το λέμε αυτό, γιατί μόνο δύο εβδομάδες κράτησε η παραμονή της στην Αθήνα λόγω της συμμετοχής της στο Madwalk και άλλων υποχρεώσεων, και η Χριστίνα επέστρεψε ξανά στο δεύτερο σπίτι της στον Άγιο Δομίνικο στο πλευρό του συζύγου της Σάκη. Το να βρίσκεται κοντά του δεν είναι μόνο αυτονόητο επειδή φέτος είναι παντρεμένοι και θέλει ως ερωτευμένοι να περνούν χρόνο μαζί, αλλά και γιατί οι ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες τής δημιουργούν την ανάγκη να είναι στο πλευρό του.

Η αρχή του φετινού «Survivor» για εκείνον ήταν αγχωτική κυρίως εξαιτίας της όχι τόσο καλής απόδοσης σε τηλεθέαση. Μπορεί να είναι ψύχραιμος ως χαρακτήρας, αλλά όταν δέχεται πίεση θέλει να έχει δίπλα του τους ανθρώπους της οικογένειάς του. Η Χριστίνα είναι εκ φύσεως ένας ήρεμος χαρακτήρας, με πιο πρακτικό πνεύμα που τοποθετεί τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση, και αυτό του έκανε καλό. Μάλλον σε εκείνη οφείλεται και η ψυχραιμία την οποία έχει αποκτήσει ακόμη περισσότερο τον τελευταίο καιρό ο Σάκης. Μικρό μόνο δείγμα η έμμεση απάντησή του στην πρόσφατη συνέντευξη του αλλοτινού κολλητού και συνεργάτη του, Γιώργου Μαυρίδη.

Ο τελευταίος είχε μιλήσει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για την πικρία του από τη συνεργασία τους και εκείνος ανήρτησε στο προφίλ του στο Instagram ένα απόφθεγμα στα αγγλικά, γράφοντας: «Ποτέ μην τσακωθείς με κάποιον που πιστεύει τα ψέματά του». Η Χριστίνα και ο Σάκης, παρά τα πολύωρα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο βρίσκουν χρόνο για τους δυο τους και θα περάσουν ως ζευγάρι μαζί τις γιορτές του Πάσχα. Η επιστροφή στην Αθήνα θα γίνει πια στα τέλη Ιουνίου. Τότε θα είναι και το καθοριστικό διάστημα των δικών του τελικών αποφάσεων για τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ. Το κανάλι τον βολιδοσκόπησε τηλεφωνικά για τις προθέσεις του να κάνει κάτι διαφορετικό την επόμενη σεζόν −ακόμη και το τηλεπαιχνίδι «BOOM» έπεσε ως ιδέα−, αλλά εκείνος θέλει να καταθέσει και τις δικές του προτάσεις για να αποφασίσουν από κοινού. Δεν έχει εγκαταλειφθεί η ιδέα για μια ταξιδιωτική εκπομπή αλλά ούτε και για ένα κοινό πρότζεκτ με τη Χριστίνα. Αυτό όμως δεν αφορά το ξεκίνημα της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Το σίγουρο είναι ότι η πορεία του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» κλείνει οριστικά. Το μέλλον του στο «Survivor» φαίνεται πως δεν έχει κλείσει ακόμη, εκτός απροόπτου βέβαια.

Η σέξι σύζυγος Τανιμανίδη!

«Η βάση είναι δίπλα στον άντρα μου», είχε δηλώσει λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου». Η Χριστίνα δεν μπορεί να ζει μακριά από τον Σάκη, ούτε κι εκείνος όμως μπορεί να στερηθεί την παρουσία της. Περνούν αρκετό χρόνο μαζί και όσο εκείνος βρίσκεται στα γυρίσματα του «Survivor», εκείνη απολαμβάνει τον ήλιο στην παραλία του «La romana» ανεβάζοντας και τις ανάλογες φωτογραφίες που προκαλούν πανικό στο προφίλ της στο Instagram.

Oικογενειακώς στον Άγιο Δομίνικο!

Η αδερφή της Χριστίνας, Ελίνα −με την οποία είναι κυριολεκτικά σαν δίδυμες στην εμφάνιση−, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες μαζί με το ζευγάρι στον Άγιο Δομίνικο. Είχε προηγηθεί η επίσκεψη της μαμάς του Σάκη, Ματούλας, η οποία μάλιστα παρέμεινε μαζί τους για δύο εβδομάδες. Και, φυσικά, όσο ήταν εκεί τούς μαγείρεψε τις γνωστές της παραδοσιακές πίτες. Μετά το Πάσχα αναμένεται να φτάσουν και οι γονείς της Χριστίνας και, όπως δείχνουν τα πράγματα, σε λίγο θα μετακομίσουν όλοι πια στη Δομινικανή Δημοκρατία!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share