Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Πέτρος Γαϊτάνος: Η απάντηση του στους Ράδιο Αρβύλα! "Θα απολογηθούν στο Θεό..."

Για το χιουμοριστικό τους βίντεο!

25 Απριλίου 2019 15:50
Πέτρος Γαϊτάνος: Η απάντηση του στους Ράδιο Αρβύλα!

Τη δική του απάντηση για το χιουμοριστικό βίντεο έδωσε ο Πέτρος Γαϊτάνος στους Ράδιο Αρβύλα!

Ο Πέτρος Γαϊτάνος, όπως κάθε Πάσχα, είναι το πρόσωπο των ημερών. Αυτή τη φορά, όχι μόνο επειδή έχει ταυτιστεί με το κλίμα, αλλά και γιατί πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση των Jumbo.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος μίλησε στην Espresso και αποκάλυψε τον λόγο που είπε το «ναι» στη διαφήμιση.

"Η πρόταση μου είχε γίνει από πέρυσι. Δεν μας προέκυψε και τελικά η διαφημιστική επανήλθε φέτος με μια νέα πρόταση. Μου πρότειναν τρία σενάρια και τελικά επιλέξαμε το συγκεκριμένο. Έψαξα κάθε φράση και έκφραση με κάθε λεπτομέρεια - τα ψάξαμε μαζί με τους ανθρώπους της διαφημιστικής. Η ιδέα ήταν της εταιρίας και τη βρήκα πολύ εύστοχη και έξυπνη. Δεν σας κρύβω πως ένας από τους σημαντικότερους λόγους που αποφάσισα να κάνω την εν λόγω διαφήμιση ήταν γιατί ήθελα να “χαλαρώσω” περισσότερο τη σχέση μου με τον κόσμο. Ήθελα να φανεί πως είμαι ένας άνθρωπος με χιούμορ", δήλωσε ο Πέτρος Γαϊτάνος.

Ράδιο Αρβύλα

Αναφορικά με τα σχόλια που ακούει από τον κόσμο, λέει: "Το αντιμετωπίζει με πολλή συμπάθεια και το βρήκε πολύ χαριτωμένο - είναι ενθουσιασμένος".

Ο Πέτρος Γαϊτάνος σχολίασε και τη σάτιρα που δέχθηκε από τους "Ράδιο Αρβύλα", υποστηρίζοντας πως δεν τον ενόχλησε. "Αυτή είναι η δουλειά των εκπομπών αυτών. Να κάνουν πλάκα και να γελάνε", αναφέρει.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι ήταν κάπως υπερβολική η κριτική τους, ο Πέτρος Γαϊτάνος απαντά: "Πραγματικά, δεν ασχολούμαι. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του στον χώρο του και για κάποιο λόγο γίνεται. Στην πλάκα και στη σάτιρα το λάθος ξεκινά όταν γίνεται με εμπάθεια. Και στη δική μου περίπτωση προσβολή θα υπάρξει αν προσβάλουν τα θεία και όχι εμένα".

Ο τραγουδιστής-ψάλτης ρωτήθηκε και για το εάν συνιστά προσβολή στα θεία, η απεικόνισή του από τους "Ράδιο Αρβύλα" να μιλά με τον Θεό και να κανονίζει την αμοιβή για τη διαφήμιση.

"Η αλήθεια είναι πως επειδή η κοινωνία μας ζει μέσα στον χαβαλέ, δεν δίνω μεγάλη σημασία σε αυτά. Ο καθένας αξιώνεται ή απαξιώνεται απέναντι στο άξιο ανάλογα με τις διαθέσεις και το είναι του. Για μένα αυτό είναι σημαντικό. Άλλωστε όλοι στον Θεό απολογούμαστε", ανέφερε ο Πέτρος Γαϊτάνος.

Ποιος είναι αληθινά ο Πέτρος Γαϊτάνος;

Κανείς δεν περίμενε να δει τον Πέτρο Γαϊτάνο σε διαφήμιση και πόσο μάλλον του Jumbo για το Πάσχα.

O Ραψωδός, μας εξέπληξε αρκετά με αυτή τη viral διαφήμιση, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που το σχολίασαν είτε αρνητικά είτε θετικά. Αντέχεις να το δεις; Ο Γαϊτάνος ως νέος... Πόντιος Πιλάτος στη νέα διαφήμιση του Jumbo!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share