Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γυρίζει στα παλιά ο Νίκος Χατζηνικολάου! Έκτακτη τοποθέτηση!

Σε τι αναφέρθηκε;;

25 Απριλίου 2019 14:20
Γυρίζει στα παλιά ο Νίκος Χατζηνικολάου! Έκτακτη τοποθέτηση!

Στα... παλιά φαίνεται πως γυρίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου με τις αναρτήσεις του!

Συγκεκριμένα, ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Ant1, φαίνεται πως αναπολεί τις παλιές εποχές, τις εποχές που ακόμα δεν είχε καταφέρει να κατακτήσει το χώρο της δημοσιογραφίας.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, θέλοντας να ευχηθεί για το Πάσχα, έκανε μια ανάρτηση, πριν λίγες ημέρες, στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με μια φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν.

Ο δημοσιογράφος είχε πει πως "Στοχεύω ψηλά", κάτι που σήμερα έχει καταφέρει, αφού μιλάμε για έναν από τους καλύτερους δημοσιογράφους.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: "Καληνύχτα! Καλή Ανάσταση! Με υγεία! Το εξώφυλλο είναι... πρόσφατο!", κάνοντας φυσικά χιούμορ για τη φωτογραφία.

"Ήταν μια ζωή...": Ο Νίκος Χατζηνικολάου έριξε την βόμβα που όλοι περιμέναμε!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γιάννη Πρετεντέρη, «κάρφωσε» τον συνάδελφό του με αφορμή ένα μήνυμα ακροατή στην εκπομπή.

Ήταν η στιγμή που ο Νίκος Χατζηνικολάου διάβαζε τα περιεχόμενα των πρωτοσέλιδων της Δευτέρας, οπότε σταμάτησε την ανάγνωση για να απαντήσει στον «φίλο, τον Σπύρο», λέγοντάς του:

«Να συνεχίζεις να διαβάζεις τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο στα Νέα και στο Βήμα, γιατί έτσι θα… μαθαίνεις και τι λέει ο Σημίτης». Χωρίς να αποκαλύψει αμέσως για ποιον μιλούσε, συνέχισε: «Άλλωστε αυτός ο δημοσιογράφος ήταν μια ζωή στον πρωινό καφέ του Σημίτη». Και τότε αναφέρθηκε στο όνομά του:

«Αυτός που μου γράφεις εδώ το όνομά του, ο Πρετεντέρης ντε, που ήταν μια ζωή στον πρωινό καφέ του Σημίτη ως μη όφειλε... Γιατί οι δημοσιογράφοι δεν συμμετέχουν σε πρωινούς καφέδες αρχηγών και πρωθυπουργών».

Ο κ. Χατζηνικολάου έκλεισε την αναφορά του στον Γιάννη Πρετεντέρη συμπληρώνοντας: «Βέβαια, εσχάτως παίζει τον δεξιό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share