Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βίκυ Κάβουρα: Τα καρφιά που πέταξε στην Αγγελική Ηλιάδη για τον Σάββα Γκέτσογλου! - «Μου προκάλεσαν κακό...» (Video)

Πέταξε της μπηχτές της!

25 Απριλίου 2019 11:54
Βίκυ Κάβουρα: Τα καρφιά που πέταξε στην Αγγελική Ηλιάδη για τον Σάββα Γκέτσογλου! - «Μου προκάλεσαν κακό...» (Video)

Η Βίκυ Κάβουρα συνεχίζει απτόητη τα καρφιά στην Αγγελική Ηλιάδη για τον Σάββα Γκέντσογλου! «Μου προκάλεσαν κακό...», μιλώντας στον Alpha και την Ελεονώρα Μελέτη!

Η ίδια, βρέθηκε καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή της, Μετά τα Μεσάνυχτα, και απάντησε στις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη που, πριν από λίγες μέρες, ισχυρίστηκε ότι η γνωστή ηθοποιός ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου.

«Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που βγαίνει και ονοματίζει μια γυναίκα σε περιοδικό, θέλοντας να της προκαλέσει κακό, γιατί μου έκανε κακό το να φέρομαι ως τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση…

Για να το κάνει όλο αυτό σημαίνει ότι πονάει πολύ μέσα της για κάποιον λόγο.

Όταν ξύπνησα και είδα τη συνέντευξη της Αγγελικής Ηλιάδη έμεινα. Δεν την πήρα τηλέφωνο. Ξέρει η ίδια γιατί το έκανε. Δεν θέλω να το παίξω καλή, είμαι. Δεν υπάρχω πουθενά σε όλο αυτό.

Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου και αυτό με κάνει εύκολο θύμα σε όλο αυτό. Η επόμενη φορά που θα είμαι με έναν άνθρωπο όχι μόνο δεν θα κρύβομαι αλλά θα καμαρώνω», είπε, μεταξύ άλλων, η Βίκυ Κάβουρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο του youweekly.gr

Παράλληλα, η ηθοποιός έκανε μία αποκάλυψη βόμβα για την γνωριμία της με τον Γκέντσογλου, που άφησε κάγκελο την Ελεονώρα Μελέτη!

Βίκυ Κάβουρα: Όλη η αλήθεια για την σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου! - Τι απαντά στην Αγγελική Ηλιάδη! (Video)

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha βρέθηκε η Βίκυ Κάβουρα και μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου, αλλά και απάντησε στην Αγγελική Ηλιάδη μετά την δήλωση της ότι ήταν το τρίτο πρόσωπο.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε σε όλα και δεν έκρυψε τίποτα.

Είχε γίνει μεγάλος ντόρος με τα δημοσιεύματα που είχαν κάνει την εμφάνιση τους και ήθελαν η Βίκυ Κάβουρα να είναι η αιτία που η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου χώρισαν.

Μάλιστα, η μητέρα του ποδοσφαιριστή είχε πάρει θέση κάνοντας μια απίστευτη επίθεση στην τραγουδίστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share