Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Η δήλωση όλο νόημα της παρουσιάστριας πριν τον χωρισμό!

Τι είχε δηλώσει πριν την ανακοίνωση του χωρισμού;

25 Απριλίου 2019 11:13
Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Η δήλωση όλο νόημα της παρουσιάστριας πριν τον χωρισμό!

Λίγο πριν το χωρισμό της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη, η παρουσιάστρια είχε κάνει μία δήλωση γεμάτη νόημα για τον γάμο.

Η αδημοσίευτη συνέντευξη...

Σαν βόμβα έσκασε ο χωρισμός της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη και σε μια συνέντευξη της παρουσιάστριας, η οποία δημοσιεύτηκε τώρα, αναφέρθηκε στο μυστικό που μπορεί να κρατήσει έναν γάμο.

Τι σας έκανε να πείτε «ναι» και να επιστρέψετε στην τηλεόραση έπειτα από μακρά απουσία; «Με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία. Όταν πλέον ένιωσα ότι μπορώ να είμαι ο εαυτός μου σε μια εκπομπή, και είχα το ελεύθερο και από τους συντελεστές της να το κάνω, τότε δεν είχα άλλη επιλογή από το να πω «ναι». Δεν κρύβω ότι ήμουν πολύ αγχωμένη, αλλά ταυτοχρόνως ασφαλής, καθώς οι άνθρωποι στη διοίκηση του OΡΕΝ είναι ακριβώς αυτοί που θα ήθελε κάθε παρουσιαστής».

Στο διάστημα που μεσολάβησε από τότε έως τώρα διαπιστώνετε αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο; «Τις αλλαγές τις συναντώ καθημερινά. Η τηλεόραση άλλαξε, αλλά όχι απαραίτητα προς το κακό. Άλλαξαν οι εποχές, οι τηλεθεατές, καθώς και η νοοτροπία των παρουσιαστών. Όταν ήμουν στο πρωινό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αργότερα με τη Ναταλία Γερμανού, ζούσαμε ανέμελες καταστάσεις. Όλα κυλούσαν αυτόματα, δουλεύαμε πολύ, αλλά περνούσαμε καταπληκτικά. Ήμασταν παρέα, υπήρχε χημεία και αυτό όντως έβγαινε προς τα έξω. Σήμερα δεν το συναντάς εύκολα αυτό».

Το «Έλα, χαμογέλα» σημειώνει ανοδική πορεία. Πού την αποδίδετε; «Είμαι ευτυχής διότι έχουμε καταφέρει να δεθούμε και τηλεοπτικά, αλλά και στην πραγματική ζωή. Με όλους κάνουμε παρέα και εκτός πλατό, οπότε στον αέρα δεν υπάρχουν επιτηδευμένα αστεία και καταστάσεις. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Ελπίζω να αρέσει και στον κόσμο, μια και γι’ αυτούς είμαστε εκεί κάθε εβδομάδα».

Σας απασχολεί ποιοι βρίσκονται «απέναντί σας» τις ίδιες ώρες; Γενικότερα, σας απασχολούν ο ανταγωνισμός και τα νούμερα; «Με απασχολoύν φυσικά. Δεν γίνεται να κάνεις αυτή τη δουλειά και να μην ασχολείσαι με τα νούμερα. Είναι ένας από τους δύο τρόπους για να ελέγξεις το αποτέλεσμα της δουλειάς σου. Ο άλλος, ο οποίος είναι μη μετρήσιμος, είναι τα σχόλια και η αγάπη του κόσμου. Ωστόσο δεν μπορώ να σου πω ότι με προσδιορίζουν τα νούμερα τηλεθέασης. Με καθοδηγούν, αλλά ως εκεί».

Τι σας αρέσει να βλέπετε στην τηλεόραση και ποιους «αγαπάτε» τη φετινή σεζόν να παρακολουθείτε; «Λόγω της δουλειάς που κάνω, προσπαθώ να βλέπω τα πάντα. Ωστόσο δεν είναι πολύ εύκολο, καθώς τα πρωινά βρίσκομαι στο γραφείο. Οι βραδινές ώρες είναι αυτές που σίγουρα θα κάνω ζάπινγκ. Επιδιώκω να βλέπω όμως τον αγαπημένο Νίκο Μουτσινά. Θεωρώ ότι δικαίως βιώνει τη φετινή του επιτυχία».

Και τι δεν βλέπετε με τίποτα; «Υπάρχουν εκπομπές που δεν παρακολουθώ και δεν μου αρέσουν, αλλά, καθώς βρίσκομαι στην τηλεόραση, θα ήταν αντιεπαγγελματικό να τις αναφέρω».

Ιδανικά, τι θα θέλατε να κάνετε στην τηλεόραση; Ίσως κάποιο όνειρο που δεν έχετε ακόμα εκπληρώσει… «Έχω δηλώσει αρκετές φορές ότι το πρωινό είναι αυτό που θέλω να κάνω. Μου ταιριάζει πολύ, νιώθω ο εαυτός μου. Επίσης αυτό που ήθελα πολύ και βγήκε από τη λίστα μου ήταν το youtube channel. Το γεγονός ότι μπορώ να κάνω ό,τι θέλω και όπως το θέλω, χωρίς περιορισμό στο χιούμορ και στον αυθορμητισμό, είχε θεαματικό αποτέλεσμα. Δημιουργικά λοιπόν αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στην καλύτερή μου φάση και κάνω ακριβώς αυτά που θέλω!»

Καθώς ολοκληρώνεται η σεζόν, πιστεύετε πως θα συνεχίσετε και του χρόνου; «Μακάρι… Όλοι στο «Έλα, χαμογέλα» έχουμε και τη διάθεση και την απεριόριστη όρεξη να συνεχίσουμε».

Εάν σας πρότειναν κοινή εκπομπή με τον σύζυγό σας; «Μας έχει προταθεί αρκετές φορές, αλλά το έχουμε απορρίψει ως ενδεχόμενο».

Τη μόνιμη ενασχόληση κάποιων με τη… ζυγαριά σας πώς την αντιμετωπίζετε; «Είναι κάτι που έχω συνηθίσει, καθώς πάντα είχα τα πάνω μου και τα κάτω μου. Αλλά έχω μάθει να το διαχειρίζομαι και να το αντιμετωπίζω με γνώμονα την υγεία».

Όταν πρόκειται για άντρες παρουσιαστές, ελάχιστα τα υπόλοιπα ΜΜΕ ασχολούνται με την εμφάνιση και τα κιλά τους, ενώ απαιτείται από τις γυναίκες να είναι πάντα άψογες, αδύνατες και χωρίς ρυτίδες! Δεν είναι κάποιου είδους ρατσισμός; «Αυτό αποτελεί κοινωνικό πρόβλημα εδώ και δεκαετίες. Είμαι υπέρ της άποψης ότι μια γυναίκα πρέπει να περιποιείται τον εαυτό της για να νιώθει όμορφη η ίδια. Για μια γυναίκα, όταν είναι περιποιημένη και νιώθει όμορφα, σίγουρα δεν αποτελεί πρόβλημα το νούμερο της ζυγαριάς της. Το παν είναι η αυτοπεποίθηση, η οποία πηγάζει από μέσα μας».

Ποια πιστεύετε πως είναι η μαγική «κόλλα» που μπορεί να κρατήσει έναν γάμο; «Σε όλες τις σχέσεις, είτε αυτές είναι φιλικές είτε επαγγελματικές είτε συζυγικές, το νούμερο ένα συστατικό είναι ο σεβασμός».

Μοιράζεστε προβλήματα υγείας της οικογένειάς σας ή ευαίσθητα θέματα, όπως η απώλεια του μωρού σας. Πώς αποφασίσατε να προβαίνετε σε τόσο προσωπικές αποκαλύψεις; Υπάρχει σε αυτό ένα κόστος; «Θα ήταν αστείο να κρύβω πράγματα όταν επιδιώκω την αληθινή και άμεση σχέση με το κοινό τόσο στην τηλεόραση όσο και στα social media. Είναι κάτι που συνεπάγεται η δουλειά μας. Ο κόσμος ενδιαφέρεται πραγματικά να μάθει για μας και αυτή τη σχέση τη χτίζεις με τα χρόνια. Μοιράζομαι αρκετά, στο πλαίσιο όμως που αυτό προστατεύει την οικογένεια και δεν εκθέτει τα παιδιά μας».

Σε σχόλια που έχουν γίνει εναντίον σας, ο σύζυγός σας σας έχει υπερασπιστεί και έχει πάρει θέση. Είναι αυτός ένας από τους λόγους που μπορεί να κάνει δυνατότερη τη σχέση ανάμεσα σε δύο συζύγους; «Ο Θοδωρής έχει την ίδια νοοτροπία με μένα. Θέλει να δείξει την εναντίωσή του γενικά σε αυτά τα σχόλια. Έτσι είναι και στην καθημερινότητά του. Άλλωστε η εκτίμηση που έχω σε εκείνον πηγάζει σε μεγάλο βαθμό από ανάλογες ενέργειες και συμπεριφορές».

Παράλληλα, σοκαρισμένη και η Φαίη Σκορδά με τον χωρισμό του ζευγαριού, αφού μέσα από το Πρωινό σχολίασε χαρακτηριστικά ''Δεν θα ξεχάσω ότι...''

Πηγή: youweekly.gr

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Η τελευταία κοινή ανάρτηση που σχολιάστηκε όσο καμία άλλη!

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν τη Μεγάλη Τρίτη τον χωρισμό τους έπειτα από 13 χρόνια, με ανάρτησή τους στο αγαπημένο τους Instagram.

Όπως φαίνεται το ζευγάρι αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα στη σχέση του τον τελευταίο καιρό, τα οποία δεν είχαν γίνει ευρέως γνωστά, ωστόσο οι πιο κοντινοί άνθρωποι το είχαν καταλάβει. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που η τελευταία τους κοινή ανάρτηση στο Instagram ήταν στις 4 Απριλίου.

Όταν η παρουσιάστρια είχε ανεβάσει μια φωτογραφία όπου φαίνεται η ίδια και ο σύντροφός της, του οποίου το πρόσωπο καλύπτεται. Από την πλευρά του ο Μαραντίνης είχε ποστάρει τελευταία φορά κάτι με τη Σίσσυ Χρηστίδου στις 8 Μαρτίου, στη Γιορτή της Γυναίκας. Έκτοτε και οι δύο έκαναν αναρτήσεις μόνο με τους ίδιους ή με άλλους ανθρώπους. Η ανακοίνωση χωρισμού Σημειώνεται, πως με ένα κείμενο στα social media η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής αναφέρουν την απόφασή τους να χωρίσουν μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου συνεχίζει την παρουσίαση της εκπομπής της στο Open «Έλα Χαμογέλα», ενώ και οι δύο ανέφεραν ότι θα τους ενώνει πάντα η αγάπη τους για τα παιδιά τους. Αναλυτικά όσα έγραψαν: «Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας.

Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς. Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share