Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η τρυφερή φωτογραφία με τους γιους της! - Δείτε πόσο μεγάλωσαν!

Οι μεγάλες της αδυναμίες!

25 Απριλίου 2019 08:59
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η τρυφερή φωτογραφία με τους γιους της! - Δείτε πόσο μεγάλωσαν!

Οι γιοι της Ντορέττας Παπαδημητρίου έχουν μεγαλώσει πολύ και η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία τους από τις διακοπές.

Ο Φίλιππος και ο Διονύσης είναι οι μεγάλες της αδυναμίες.

Η παρουσιάστρια επέλεξε τις φετινές πασχαλινές της διακοπές να τις περάσει στην Κρήτη έχοντας στην παρέα της και τον Νίκο Μουτσινά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τους δυο της γιους. Μάλιστα στην λεζάντα της έγραψε «Υπερήφανη μαμά».

Πηγή: youweekly.gr

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Με ποιον άνδρα κάνει πασχαλινές διακοπές στην Κρήτη η παρουσιάστρια;

Χαλαρές στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα περνάει η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Τις Πασχαλινές της διακοπές τις περνάει στην Κρήτη. Ποιος βρίσκεται στο πλευρό της και πόζαρε μαζί της;

Η παρουσιάστρια η οποία φημολογείται πως είναι σε σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο θα απολαύσει τις ελεύθερες από υποχρεώσεις ημέρες της στο νησί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ντορέττα Παπαδημητρίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της από την Κρήτη και στο πλευρό της πόζαρε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίο είναι πολύ καλός της φίλος.

«Εμείς γι’ αλλού κινήσαμε κι’ αλλού η ζωή μας πάει..», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τους.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share